ΟΙ «ΙΕΡΕΣ» ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

13 Οκτωβρίου 2013 | By

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 25 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΑΡΔΑΣ –

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ! 

«Ιερή μπίζνα» χαρακτήρισε την πρόθεση της Μητρόπολης Ηλείας, να νοικιάσει σε ιδιώτη το γηροκομείο Βάρδας, για την στέγαση αλλοδαπών εργατών γης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης,Πάνος Δημητρόπουλος.

Μετά την χθεσινή σύσκεψη φορέων στο πρώην δημαρχείο Βάρδας ο κ. Δημητρόπουλος ανέφερε ότι σύμφωνα με πληροφορίες το γηροκομείο που φτιάχτηκε με δωρεές πολιτών θα παραχωρηθεί για 40 χρόνια σε ιδιώτη, με μίσθωμα 1.500 ευρώ μηνιαίως και θα φιλοξενεί αλλοδαπούς εργάτες για τις καλλιέργειες φράουλας.

Ο κ. Δημητρόπουλος κατήγγειλε ότι σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων τις τελευταίες μέρες γίνονται εργασίες διαμόρφωσης του γηροκομείου κατά τις νυχτερινές ώρες, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους κατοίκους της Βάρδας. Ο κ. Δημητρόπουλος αναρωτήθηκε με ποια κριτήρια θα φιλοξενούνται 500 από τους συνολικά 4.000 εργάτες της περιοχής και προέβλεψε ότι θα υπάρξει εκμετάλλευση. «Το γηροκομείο έχει κοινωνικό χαρακτήρα και οι κάτοικοι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, ακόμα και αποχή από τις εκκλησίες», ανέφερε ο κ. Δημητρόπουλος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟhttp://ionionfm.gr/player.php?clipid=48004&Narea=%C2%C1%D1%C4%C1&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed