ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ SOUPER B TV ?

30 Οκτωβρίου 2013 | By

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Με αφορμή τις αντιδράσεις και την οργή των κατοίκων της Βουπρασίας  στην προσπάθεια της μητρόπολης Ηλείας να μετατρέψει σε ξενοδοχείο αλλοδαπών το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων « Ο Αγιος Νικόλαος» , στο οποίο έβαλε λουκέτο πετώντας στον δρόμο τους επί χρόνια εργαζόμενους εκεί με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, οι www.apokalypseis.com  φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας ολόκληρη την απόφαση του μητροπολιτικού συμβουλίου που ελήφθη στις 23 Σεπτεμβρίου 2013.

Η Μητρόπολη Ηλείας όπως φαίνεται και από το έγγραφο ντοκουμέντο,  προτίθεται να παραχωρήσει  για 7 χρόνια ! το κτήριο στους Πατρινούς επιχειρηματίες Βασίλειο Ροδόπουλο και Κωνσταντίνο Βαρδαλαχάκη.

Ο δεύτερος με βάση τα μετοχικά σχήματα των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών όπως αυτά δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΕΣΡ, σχετίζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας SUPER B. (!)

Στην απόφαση του μητροπολιτικού συμβουλίου δεν αναφέρεται πουθενά η σχέση της νέας λειτουργίας του κτηρίου με την καλλιέργεια φράουλας . Αυτό που αναφέρεται είναι μόνο ότι αυτό θα χρησιμοποιηθεί για την αποκλειστική χρήση ως ξενώνας φιλοξενίας αλλοδαπών εργατών νομίμως διαμενόντων στην Ελλάδα.

Η μητρόπολη Ηλείας προτίθεται να ενοικιάσει το κτήριο εκτάσεως πολλών εκατοντάδων τμ έναντι 1.500 ευρώ το μήνα . Από το 2015 το μίσθωμα θα γίνει 2000 ευρώ /μήνα , το 2017 3.000ευρώ/μήνα και από το 2018 το μίσθωμα θα αυξάνεται ισοπόσως μηνιαίως με τον επίσημο πληθωρισμό του προηγούμενου έτους , όχι όμως κάτω του 5%…  

Η καταβολή του μισθώματος άρχεται από την 1η Ιανουαρίου 2014…

Το μητροπολιτικό συμβούλιο δεν δεσμεύεται αλλά εκφράζει την ευχή (!!!) να χρησιμοποιηθούν από τους ενοικιαστές οι δύο εργαζόμενοι σήμερα στο ίδρυμα και το εργατικό προσωπικό να είναι από την περιοχή.  

Οι δύο επιχειρηματίες καλούνται να υπογράψουν την σχετική σύμβαση με τον μητροπολίτη Ηλείας Γερμανό εντός 30 ημερών διότι «…παρελθούσης της προθεσμίας αυτής η απόφασις αυτή δεν ισχύει»  

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Πυρόπληκτοι, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed