ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

8 Νοεμβρίου 2013 | By

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :  http://www.youtube.com/watch?v=hLOYxJZqfHI

Κλίμα τρομοκρατίας κατά δημοσιογράφων και συγκεκριμένα κατά του δημοσιογράφου του HOT DOC, Μάκη Νοδάρου επεφύλαξε η Αστυνομία στον Πύργο. Στην Ελλάδα του 2013 αστυνομικοί προπηλακίζουν δημοσιογράφους θυμίζοντας εικόνες από άλλες εποχές.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα Δικαστήρια του Πύργου κατά την προσαγωγή στον Ανακριτή του 38χρονου από το Φλόκα, που συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης, στη γέφυρα του Αλφειού, για παρεμπόδιση της εισόδου των απορριμματοφόρων στις «Λίμνες».

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να συμπαρασταθούν στον 38χρονο που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας , πραγματοποιώντας ένα πρωτοφανές σώου αυταρχικότητας και τρομοκρατίας , μετέφεραν  στα δικαστήρια του Πύργου σιδηροδέσμιο τον αγρότη για να απολογηθεί προκαλώντας την οργισμένη έκρηξη των εκατοντάδων πολιτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια του Πύργου. Ακολούθησε ένταση με τους αστυνομικούς να απωθούν βίαια τους πολίτες η οποία εκτονώθηκε μετά από μερικά λεπτά .

Αστυνομικοί επιχείρησαν να απαγορεύσουν αυθαίρετα την είσοδο στο δικαστικό μέγαρο του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου που είχε προταθεί από την πλευρά των δικηγόρων του αγρότη να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης. Χρειάστηκε η δυναμική παρέμβαση των δικηγόρων και των πολιτών ώστε ο δημοσιογράφος να φτάσει στο γραφείο της ανακρίτριας.  

http://www.koutipandoras.gr/46710/%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC.html

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed