ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΛΙΜΝΕΣ» ΑΛΦΕΙΟΥ

13 Νοεμβρίου 2013 | By

Πόρισμα «φωτιά» από τον Συνήγορο του Πολίτη δικαιώνει πλήρως τον αγώνα των κατοίκων της νότιας Ηλείας κατά της επαναλειτουργίας της παράνομης χωματερής στις Λίμνες του Αλφειού και την προσπάθεια εγκατάστασης δεματοποιητή απορριμμάτων από τους δήμους Πύργου – Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Το υπ. Αριθμ. Πρωτ. 173871/45722/2013 πολυσέλιδο  Πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη που βρίσκεται στην διάθεσή μας ,  με ημερομηνία έκδοσης 5 Νοεμβρίου 2013 , παρέμενε μέχρι χθες εφτασφράγιστο μυστικό για τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης παρότι αυτό τους έχει κοινοποιηθεί από την ανεξάρτητη Αρχή.

Κι αυτό διότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς τους περί νόμιμων ενεργειών τις οποίες μάλιστα επικαλέστηκαν για να προκαλέσουν προχθές την βίαιη παρέμβαση των ΜΑΤ κατά των κατοίκων που αντιδρούν στο οικολογικό έγκλημα.

Το www.apokalypseis.com δίνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ολόκληρο το Πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη για τον ΧΑΔΑ και τον δεματοποιητή στη θέση Λίμνες του Αλφειού προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες , οι συνάδελφοι και τα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ για εκείνα που τους κρύβουν οι δήμοι Πύργου ,  Ολυμπίας και Ανδριτσαινας Κρεστένων.

και Ανδρίτσαρέστενας . 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed