ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ISON ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ -ΚΥΛΛΗΝΗΣ

28 Νοεμβρίου 2013 | By

Ένα μικρό κομμάτι από τον κομήτη ISON, που σύμφωνα με την ΝΑΣΑ κινείται αυτές τις ημέρες με ταχύτητα περίπου 130 χιλ. χλμ. την ώρα και διαλύεται καθοδόν προς τον Ήλιο , ήταν το μυστηριώδες ουράνιο σώμα που αναστάτωσε χθες το βράδυ την Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου προκαλώντας ανησυχία και πανικό στους κατοίκους. Αυτό ανέφερε σήμερα στο  www.apokalypseis.com ο καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Γούδης.  

Το περίεργο φωτεινό αντικείμενο που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων διασπάστηκε σε τρία μικρότερα κομμάτια , αφού διέγραψε μια περίεργη τροχιά πάνω από την Ηλεία , την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά χάθηκε μέσα στη θάλασσα. Την πτώση του συνόδευσε μια ισχυρή έκρηξη κι ένας ασθενής σεισμός μεγέθους περίπου  2 ρίχτερ με επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ζακύνθου και Κυλλήνης. Σημείο όπου σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων εικάζεται ότι έπεσε το ουράνιο σώμα.

Το ουράνιο σώμα έγινε αντιληπτό στην Θεσσαλονίκη , την Καβάλα, τα Γιάννενα, την Αττική, την Κόρινθο, την Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο , την Πάτρα και την Ηλεία.

Σύμφωνα με τον κ. Γούδη  το φαινόμενο που παρατηρήθηκε χθες  στην Δυτική Ελλάδα  ήταν αναμενόμενο καθώς  αυτές οι ημέρες συμπίπτουν χρονικά με το πέρασμα του κομήτη  ISON που προσεγγίζει τον Ηλιο.-

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

 Ο ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ Χ.ΓΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Καταστροφές, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed