ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ : ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ !

22 Δεκεμβρίου 2013 | By

Παρέμβαση στην εκπομπή «Πρωινή Περίπολος», ζήτησε ο Νίκος Γιαννόπουλος, κάτοικος Πύργου και συνεργάτης του εργολάβου μεταφοράς απορριμμάτων, Θόδωρου Καράμπελα, με αφορμή δημοσιεύματα κατά του εργολάβου.

Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι ο εργολάβος προσκομίζει όλα τα νόμιμα έγγραφα για να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς που προκηρύσσουν οι δήμοι και είναι νόμιμος. Δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τις 27 δικογραφίες εις βάρος του, ανάμεσα τους και με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, που έχουν συνταχθεί από το αστυνομικό τμήμα της Ολυμπίας, ακόμα και για ανθρωποκτόνο πρόθεση απέναντι σε αστυνομικούς. Ούτε απάντησε για το πρόστιμο ύψους 2 εκατ. ευρώ που επέβαλε στον κ. Καράμπελα το ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, για πλαστά και εικονικά τιμολόγιακαι συναλλαγές με εταιρείες «μαϊμούδες». 

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του κ. Γιαννόπουλου, ότι στο παρελθόν δίνονταν χρήματα κάτω από το τραπέζι σε αυτούς που διαχειρίζονταν χωματερές στην Ηλεία, για να επιτρέπεται η παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων. 

Ο κ. Γιαννόπουλος χαρακτήρισε κατευθυνόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ τους κατοίκους στις Λίμνες και στο Φραγκοπήδημα που αντιδρούσαν στο οικολογικό έγκλημα με τις παράνομες χωματερές και επιτέθηκε κατά του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου αναφέροντας ότι με τα δημοσιεύματα του, στο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, το HOT DOC και το IONION FM δυσφημίζει τον εργολάβο.

Στην συζήτηση παρενέβη και ο δημοσιογράφος που δήλωσε ότι δημοσιοποιεί στοιχεία με βάση έγγραφα των δημόσιων ελεγκτικών αρχών και κατήγγειλε ότι λαμβάνει απειλητικά μηνύματα από τα παράνομα κυκλώματα που διαχειρίζονται τα απορρίμματα στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟhttp://ionionfm.gr/player.php?clipid=49020&Narea=%D0%D5%D1%C3%CF%D3&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed