ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Θ.ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

10 Ιανουαρίου 2014 | By

ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ  ΣΕ ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ 

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ – ΦΩΤΙΑ

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Πλήρης επιβεβαίωση χθες ,  των ρεπορτάζ του ΗΟΤ DOC , ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και IONION FM για την προκλητική παραβατικότητα του εργολάβου – μεταφορέα απορριμμάτων Θεόδωρου Καράμπελα στην Δυτική Ελλάδα και την ύποπτη κάλυψη που του παρέχουν αυτοδιοικητικοί παράγοντες και διάφορες υπηρεσίες.

 Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ηλείας Παναγιώτης Μεϊδάνης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης κατά έξι συνολικά προσώπων , κατά του εργολάβου και πέντε ακόμη συνεργατών του με την κατηγορία της σύστασης , λειτουργίας και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό σοβαρά εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας και κίνητρο το οικονομικό όφελος.

Πάνω από 20 πάνοπλοι αστυνομικοί με επικεφαλής δικαστικό λειτουργό μετέβησαν αιφνιδιαστικά χθες στην οικία και στις εγκαταστάσεις του Θ. Καράμπελα στο Φλόκα Ηλείας και έκαναν πολύωρη έρευνα . Ερευνα έγινε και στο λογιστικό γραφείο που συνεργάζεται μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε δύο  φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τον σκληρό δίσκο από ένα σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή , πολλά κινητά τηλέφωνα και μεγάλο όγκος εγγράφων και χειρόγραφων σημειώσεων . Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των κατασχεμένων αντικειμένων είναι και  σημειώσεις του εργολάβου που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αναλυτικά όλα τα πρόσωπα που συναλλάσσονταν μαζί του και χρηματικά ποσά .

Το υλικό που κατασχέθηκε με βάση την πρώτη αξιολόγηση κρίνεται από τις διωκτικές αρχές ως «συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό» και επιβεβαιώνει στο ακέραιο την λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης που είχε ιεραρχία και εκτελεστικά μέλη .

Οι αρχές εκτιμούν ότι βρίσκονται στην αρχή της εξάρθρωσης μιας εγκληματικής οργάνωσης που είχε  διασυνδέσεις και πλοκάμια στην Ηλεία και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και  ύποπτες συναλλαγές ακόμη και με επώνυμους αυτοδιοικητικούς παράγοντες .

Γι αυτό θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι ποινικές διώξεις και το κατηγορητήριο θα επεκταθούν και σε άλλα πρόσωπα.

Αργά χθες το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι η αστυνομία συνέλαβε όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και τα παρέπεμψε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή του Πύργου για τα περαιτέρω. 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed