Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ …Ο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ COSMOS !

6 Μαρτίου 2014 | By

Διαβάζω στο www.ilialive.gr και μάλιστα πολύ ψηλά στις σημαντικές ειδήσεις,  ότι μια νέα εκπομπή ξεκινά στο κανάλι της Ηλείας, Cosmos TV με τη δημοσιογράφο, Βίκυ Γκουγκουστάμου. Μέσα από την εκπομπή της – λέει – κάθε βδομάδα θα παρουσιάζονται πρόσωπα και θέματα που απασχολούν την κοινωνία της Ηλείας ρίχνοντας μια ματιά στον «κόσμο» που ζούμε όλοι μας. Η πρώτη εκπομπή θα ασχοληθεί με το δίκτυο αλληλεγγύης και συνεργασίας πολιτών και φορέων που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες ανθρώπων που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι: Χρήστος Αθανάσουλας – Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος – Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Πύργου, ενώ στην κάμερα της εκπομπής μιλούν ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Νίκος Γαλανόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πύργου Κώστας Μποσμής και ο Δημήτρης Κορίζης από την Εθελοντική Δράση Πύργου.

Και μετά θυμήθηκα …

Την περίοδο που η συγκεκριμένη κυρία ασκώντας δημοσιογραφία και καλύπτοντας τον αμαρτωλό δήμο της Ζαχάρως , δεν έγραψε ποτέ τίποτα για εκείνα που η δημοσιογραφική έρευνα αποκάλυπτε με κόπο , κίνδυνο, αίμα και ιδρώτα.

Και μετά θυμήθηκα…

Το ηχηρό χαστούκι που έδωσε το 2009 η ΕΣΗΕΑ στην κυρία Βίκυ Γκουγκουστάμου ,  η οποία με επιστολή της ζητούσε την τιμωρία μου τότε  για αναρτήσεις στην προσωπική μου ιστοσελίδα στις οποίες καυτηρίαζα τον τρόπο με τον οποίον ασκούσε δημοσιογραφία …

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :  http://apokalypseis.com/?p=1137

Τότε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει  ομόφωνα ότι :

« Δεν στοιχειοθετείται πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς τα κείμενα και τα σχόλια των δημοσιευμάτων εντάσσονται στην κριτική, αν και ορισμένοι τίτλοι αγγίζουν τα όρια της υπερβολής. Εκρινε όμως δικαιολογημένη την αγανάκτηση του συν. Νοδάρου δεδομένου ότι η Β. Γκουγκουστάμου , φιλοξενούσε μονομερώς στο ρεπορτάζ της απόψεις και σχόλια για το πρόσωπό του χωρίς τη δική του άποψη».

Και μετά θυμήθηκα …

Τον συνάδελφο και φίλο μου Κώστα Βαξεβάνη που έγραψε πρόσφατα μεταξύ άλλων ότι : ««Εχω γράψει αρκετές φορές, πως το σύστημα των media και η αντίληψη για το πώς ασκείται η δημοσιογραφία στη χώρα μας είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της διαφθοράς. Οι άλλοι δύο είναι το πολιτικό σύστημα και η επιχειρηματική-οικονομική ελίτ. Ζούμε όσα ζούμε, γιατί οι δημοσιογράφοι ξέχασαν το ρόλο τους. Αντί για εξουσία απέναντι στις άλλες εξουσίες, έγιναν μία από τις εξουσίες που αναπαράγει τις κοινωνικές ανισότητες και τη διαφθορά. Οι δημοσιογράφοι όχι μόνο σιωπούσαν όταν έπρεπε να γράφουν και να μιλάνε, αλλά έγιναν ο μανδύας επιμελούς συγκάλυψης. Δεν σώπαιναν από αδιαφορία αλλά από συνειδητή επιλογή»

Και μετά θυμήθηκα …

Οτι αύριο έχω για ρεπορτάζ μου , ένα ακόμη δικαστήριο , με μηνυτές εκείνους που ποτέ δεν έκρινε ούτε έλεγξε ως δημοσιογράφος η κ. Γκουγκουστάμου.

Ρε τι θυμάται ο άνθρωπος, τα βροχερά μεσημέρια της Ανοιξης …

http://www.koutipandoras.gr/article/108382/o-dikos-moy-kai-o-dikos-toys-cosmos

 

Tags: ,

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Ζώα, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Πυρόπληκτοι, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed