ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

28 Μαρτίου 2014 | By

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

Την οργή των συγγενών των θυμάτων που έχασαν την ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το  καλοκαίρι του 2007 προκάλεσε η πρωτοφανής αθλιότητα  στην οποία προέβησαν σήμερα οι γνωστοί  υπηρέτες του βρόμικου πολιτικού συστήματος και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων , στην Ηλεία της διαφθοράς και των λαμογιών.

Με προκλητικό τρόπο και με σκοπό να παραπλανήσουν τους πολίτες , δημοσίευσαν ρεπορτάζ για την συνέχιση της δίκης των πυρκαγιών στο Εφετείο της Πάτρας , μειώνοντας τις ποινές των καταδικασθέντων κατά 40 χρόνια και γράφοντας ψευδώς ότι αυτοί καταδικάστηκαν σε 10ετη φυλάκιση.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

Το www.apokalypseis.com , αγνοώντας απειλές και εκβιασμούς από τα γνωστά κέντρα διαπλοκής και σεβόμενο τη μνήμη των δεκάδων ανθρώπων που χάθηκαν άδικα μέσα στη φωτιά αλλά και την οργή των συγγενών τους που μας τηλεφώνησαν σήμερα ,  δίνει στο φώς της δημοσιότητας την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου για τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαμπο Καφύρα για ο οποίον όπως αναφέρει το ψεύτικο ρεπορτάζ,   καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης και όχι σε 49 ! που είναι η πραγματικότητα .

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ένα ακόμη που προστίθεται στον μακρύ κατάλογο δημοσιογραφικής αλητείας και της συγκάλυψης των πραγματικών γεγονότων και της αλήθειας από τους πολίτες.-  

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed