ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ KAI ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ !

1 Απριλίου 2014 | By

Πριν από λίγο η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ηλείας, στην οποία παραπέμφθηκε να δώσει εξηγήσεις ο δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιος Κοτζιάς,  με την κατηγορία της απόπειρας ρύπανσης περιβάλλοντος , ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ! 

Μετά από αυτή την σοβαρή εξέλιξη , ο δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας κρατείται μέχρι να απολογηθεί στον Ανακριτή. 

Θυμίζουμε ότι η σύλληψη του δημάρχου της Αρχαίας Ολυμπίας έγινε χθες λίγο μετά τις 4 το πρωί όταν αστυνομικοί μετέβησαν στην περιοχή «Λιναριά» του δ.δ. Λούβρου μετά από επώνυμη καταγγελία ότι ο δήμος ρυπαίνει ανεξέλεγκτα τον Αλφειό και την δασική έκταση. 

Ο κ. Κοτζιάς εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι του ένα μαύρο NAVARA να κάνει χρέη τσιλιαδόρου στο κόμβο του δρόμου που οδηγούσε προς την παράνομη χωματερή . 

Οι οδηγοί των απορριμματοφόρων και της τσάπας εγκατέλειψαν τα οχήματά τους και χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι ενώ ο δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας συνελήφθη και προσήχθη στις δικαστικές Αρχές με την κατηγορία της απόπειρας ρύπανσης περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας εκτός της σύλληψης του δημάρχου κατασχέθηκαν δύο έμφορτα απορριμματοφόρα και ένα μηχάνημα έργων του Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖhttp://apokalypseis.com/?p=4308

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζώα, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed