Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ «ΠΑΙΖΕΙ» ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ!

5 Μαΐου 2014 | By

Έκθετο αφήνει το δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιο Κοτζιά, η παρέμβαση στο IONION FM, του πρώην δημάρχου, Άγγελου Κούτρα, που ανέφερε ότι ο δήμαρχος γνώριζε από καιρό την αρνητική εξέλιξη με την τελετή αφής της φλόγας, αφού είναι μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων.

Συγκεκριμένα ο εκάστοτε δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας αυτόματα τοποθετείται μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων και έχει άμεση πρόσβαση σε πληροφόρηση.

Ο κ. Κούτρας αναφέρει ότι ο δήμαρχος Ολυμπίας, γνώριζε από καιρό τις προθέσεις της Ολυμπιακής Επιτροπής και αδράνησε. Τον κατηγόρησε για υποκρισία και προεκλογική φιέστα, κατόπιν εορτής. «Ο δήμαρχος όφειλε να έχει παραιτηθεί από την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων και να μην συμμετέχει στο πραξικόπημα, απομάκρυνσης της αφής της ολυμπιακής φλόγας από την Ολυμπία», τόνισε ο κ. Κούτρας, κατηγορώντας τον κ. Κοτζιά για διοργάνωση προεκλογικής συγκέντρωσης, την Τετάρτη, που έγινε η εκδήλωση διαμαρτυρίας των φορέων στην Ολυμπία.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟhttp://ionionfm.gr/player.php?clipid=50581&Narea=%C1%D1%D7%C1%C9%C1%20%CF%CB%D5%CC%D0%C9%C1&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed