ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΚΤΡΩΜΑ» ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ…(ΗΧΗΤΙΚΟ)

7 Μαΐου 2014 | By

Από τον ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ

Τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τη δημοσιογραφία οι κουμανταδόροι του «εκτρώματος» της ΝΕΡΙΤ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες ζωντανά οι τηλεθεατές της εκπομπής «Εξι και Δέκα».

Πριν καν καλέσουν στο στούντιο οι παρουσιαστές τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, εκείνος εισέβαλε χωρίς προειδοποίηση, και αρπάζοντας το μικρόφωνο του δημοσιογράφου που ήταν στο πάνελ, άρχισε να πλέκει το εγκώμιο του διοικητή του ΟΓΑ, για να απαντήσει δήθεν σε εκείνους που τον χαρακτήριζαν «παιδί του κομματικού σωλήνα». (Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=45Er-WQ33Ε0)

Ο ψευτοτσαμπουκάς του κ. Γεωργιάδη στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ έδειξε ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο η δικομματική κυβέρνηση επιχειρεί να λειτουργήσει το μόρφωμα-έκτρωμα της κρατικής τηλεόρασης μετά το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ και το πέταγμα στους πέντε δρόμους χιλιάδων συναδέλφων και των οικογενειών τους. Η στελέχωσή της με διαδικασίες-εξπρές, από βολεμένους του συστήματος δημοσιογράφους, δείχνει επίσης το πώς αντιλαμβάνονται οι κυβερνώντες την ελευθερία του Τύπου, την αξιοκρατία και τη σωστή ενημέρωση των πολιτών.

Την πραξικοπηματική λειτουργία της ΝΕΡΙΤ καυτηρίασαν με το δικό τους τρόπο χθες, μιλώντας στο ραδιόφωνο Ionion Fm Δυτικής Ελλάδας, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Μαρινόπουλος, ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΕΡΑ Νίκος Τσιμπίδας και η πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Θεσσαλονίκης Ελευθερία Φαραντάκη. «Είμαστε και θα παραμείνουμε στις επάλξεις του αγώνα παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε και τις δυσκολίες που βιώνουμε καθημερινά», ανέφερε ο Γιώργος Μαρινόπουλος, ενώ ο Νίκος Τσιμπίδας και η Ελευθερία Φαραντάκη σημείωσαν:

«Πορευόμαστε με αξιοπρέπεια στο δύσκολο αυτό αγώνα και κρατάμε επί μήνες την ΕΡΤ ανοιχτή με δικά μας μέσα, στέλνοντας το μήνυμα στην κοινωνία ότι θα πρέπει όλοι μαζί να αντιδράσουμε και να αντιμετωπίσουμε εκείνους που έφεραν τη φτώχεια στη χώρα μας και ισοπέδωσαν τα εργασιακά δικαιώματα, ρίχνοντας στην ανεργία χιλιάδες οικογένειες».

Ηθελα να ρωτήσω: Αλήθεια πόσο ήσυχοι νιώθουν με την συνείδησή τους οι πολιτικοί και τα κομματικά στελέχη που «νομιμοποιούν» με την παρουσία τους, σε διάφορες εκπομπές της Δ.Τ. και της ΝΕΡΙΤ, το φασιστικό λουκέτο στην ΕΡΤ από τους κυβερνώντες;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟhttp://ionionfm.gr/player.php?clipid=50627&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

ΔΙΑΒΑΣΤΕhttp://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=07%2F05%2F2014&s=paremvash&c=politikh

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed