ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

21 Μαΐου 2014 | By

Από την 7η Μαρτίου του 2013 ένα μυστηριώδες κανάλι στο YouTube έχει «πλημμυρίσει» το Διαδίκτυο με 11.000 βίντεο που μοιάζουν περισσότερο σαν την προσπάθεια κάποιου να επικοινωνήσει με «κάποιον ή κάτι».

Πρόκειται για βίντεο που το καθένα έχει διάρκεια 11 δευτερόλεπτα και αποτελείται από 10 καρέ με κόκκινα και μπλε τετράγωνα, ενώ ακούγεται ένας περίεργος οξύς ήχος από διαστήματα διαφορετικής διάρκειας το καθένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : https://www.youtube.com/watch?v=vuNggGr9I-8 

Κάθε μέρα ανεβαίνουν δεκάδες νέα βίντεο στο μυστηριώδες κανάλι του YouTube, με την ονομασία Webdriver Torso. Μάλιστα οι ιδιοκτήτης ή ιδιοκτήτες του λογαριασμού ανεβάζουν τα βίντεο σε ρυθμούς…Twitter.

Ο λογαριασμός Webdriver Torso, αποτελεί το απόλυτο μυστήριο, αφού το πεδίο πληροφοριών είναι άδειο και δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με τον χρήστη. Σύμφωνα με φήμες που επικαλείται το businessinsider, ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει φτιαχτεί στην προσπάθεια κάποιου να επικοινωνήσει με εξωγήινους ενώ υπήρχε και η άποψη ότι τα βίντεο δημιουργήθηκαν από κάποια εταιρεία ώστε να τεστάρει μελλοντική τεχνολογία της.

ΠΗΓΗ :http://www.koutipandoras.gr/

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Πολιτική, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed