ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

7 Ιουνίου 2014 | By

Με προκλητικό τρόπο συνεχίζει η εφημερίδα ΠΡΩΤΗ του Πύργου Ηλείας , την πρωτοφανή επίθεση κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ , δημοσιεύοντας αρνητικά σχόλια είτε ανυπόγραφα είτε με ψευδώνυμο …

Μετά την υποψήφια δήμαρχο Πύργου Δώρα Καλάκου , ήρθε η σειρά της βουλευτή Εφης Σαλτάρη και του Βασίλη Χατζηλάμπρου !

Όπως πληροφορηθήκαμε , σύντομα η εφημερίδα θα λάβει την σχετική απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Περιμένουμε από τα στελέχη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν και ανάλογη ερώτηση  στη Βουλή για τις μπίζνες της εφημερίδας στην Ηλεία και για την σχέση των εταιρειών τους με τους δήμους .  

Η ΝΕΑ ΠΡΩΤΗ 

Για όσους δεν γνωρίζουν όμως , να τους θυμίσουμε τον ρόλο της εφημερίδας ΠΡΩΤΗΣ όπως αυτός αποκαλύφθηκε σε ρεπορτάζ του περιοδικού HOT DOC.

ΑΠΟΣΠΑΣΠΑ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ HOT DOC

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΩΤΗ»

Μέλη του ΔΣ : Κωνσταντίνος Λάμπρος (πρώην αντινομάρχης Ηλείας) , ο γιός του Θεόδωρος Λάμπρος , Πάνος Παναγιωτόπουλος.) 

«ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕ – COMPUTERS AND TELECOMMUNICATIONS − ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ( Συνεργάζεται με τους δήμους της Ηλείας , την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τα νοσοκομεία , τις δημόσιες υπηρεσίες , την περιφερειακή ενότητα Ηλείας)    

PROMAID ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ−ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ−ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ−ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ:( Συνεργάζεται με τους δήμους της Ηλείας, την περιφερειακή ενότητα Ηλείας τα Λιμενικά Ταμεία )     

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ : (Αφορά ιδιωτικά ΚΕΚ συνεργάζεται με το υπουργείο Εργασίας στην εφαρμογή προγραμμάτων για ανέργους)   

FORUM ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ : ( Κατασκευαστική εταιρεία , ανέλαβε την παράνομη ανέγερση του δημαρχείου της Ζαχάρως με τα χρήματα της Αυστραλιανής κυβέρνησης) 

Ολες οι ανωτέρω  εταιρείες στεγάζονται στο ίδιο κτήριο με την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ στην διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 113 … 

Σημειώνεται ότι η εταιρεία FORUM ΑΕ είχε εμπλακεί προ ετών , στην παράνομη ανέγερση του δημαρχείου στη Ζαχάρω Ηλείας με τα χρήματα της Αυστραλιανής κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους Ηλείους,   από τον έκπτωτο σήμερα δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο , καθώς είχε αναλάβει την ανέγερσή του δίχως δημόσιο διαγωνισμό .

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός , ότι με την FORUM AE ,  όπως αναφέρεται στο  ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 1898- 2 Απριλίου 2008 ) και στο ΦΕΚ ( Αρ. Φύλλου 2183-14 Απριλίου 2008)  συναλλάσσεται και  ο  Γρηγόριος Καφύρας , γιός του νυν αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα !  

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed