ΑΝΑΜΟΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΟΥ MEGA (ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

12 Ιουνίου 2014 | By

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=51061&Narea=%C2%C1%D1%C8%CF%CB%CF%CC%C9%CF&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Μια πρωτοφανής ιστορία κρατικής αναλγησίας που δείχνει το γενικότερο μπάχαλο που επικρατεί στον τομέα της Υγείας και της Περίθαλψης, κρύβεται πίσω από τον αιφνίδιο θάνατο του μέχρι πρότινος 67χρονου σκηνοθέτη  της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του MEGA Γιάννη Κοτσώνη , προχθές στην παραλία των Θινών του Βαρθλομιού Ηλείας.   

« Μπαίνω στη θάλασσα και θα κάνω ότι πνίγομαι . Ελα να με βγάλεις …» – είπε αστειευόμενός  στη ναυαγοσώστρια ο 67χρονος λίγα μόλις λεπτά πριν του συμβεί το μοιραίο.

Η συνέχεια τραγική και απίστευτη…

Ο 67χρονος βγαίνοντας από τη θάλασσα έπεσε το έδαφος από ανακοπή της καρδιάς . Αμέσως οι λουόμενοι με επικεφαλής την νεαρή ναυαγοσώστρια και τον φίλο του Γιώργο Καίσαρη,  προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή καλώντας συγχρόνως το ασθενοφόρο.

Όπως αποκάλυψε  συγκλονισμένος ο κ. Καίσαρης , το πρώτο ασθενοφόρο από το ΚΥ Βάρδας έπαθε βλάβη και ξέμεινε στον δρόμο … Κλήθηκε άλλο ασθενοφόρο από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας που όπως παραδόξως υπέστη και αυτό μηχανική βλάβη και ξέμεινε στην διαδρομή.

Τελικά μετά από μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά αγωνιώδους αναμονής,  έφτασε το τρίτο ασθενοφόρο από το νοσοκομείο του Πύργου στην παραλία των Θινών του Βαρθολομιού για να παραλάβει τον 67χρονο  χωρίς όμως να έχει  τον απαραίτητο απηνιδωτή αν και είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι ότι ο 67χρονος είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Ηταν όμως πολύ αργά καθώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του .

« Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έζησα. Πίναμε καφέ μαζί , είμαστε φίλοι από παλιά και πέθανε εκεί δίπλα μου. Θέλω να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου στην ναυαγοσώστρια που έκανε τα πάντα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να τον επαναφέρει στη ζωή . Αυτό το κορίτσι έδειξε το μεγαλείο της ψυχής της.» – είπε  ο κ. Καίσαρης και πρόσθεσε :

« Θέλω όμως να καταγγείλω την ανυπαρξία του κράτους και να επισημάνω την πρωτοφανή αργοπορία του ασθενοφόρου και την βλάβη των άλλων δύο. Ο Γιάννης κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σωζόταν ακόμα και μέσα στην εντατική να βρισκόταν γιατί το πρόβλημά του ήταν όπως διαπιστώθηκε πολύ σοβαρό. Τι θα γινόταν όμως αν στην θέση του υπήρχε ένας άλλος άνθρωπος που η ζωή του είχε να κάνει με τον χρόνο ερχομού του ασθενοφόρου;»     

Χθες το μεσημέρι ο υποδιοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας Τάκης Αντωνακόπουλος, τόνισε  ότι πρόκειται για σοβαρό περιστατικό και ότι θα διατάξει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν γίνεται σωστή η συντήρηση των οχημάτων των ασθενοφόρων.-

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed