ΨΕΥΔΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !

2 Ιουλίου 2014 | By

Σε μία συνταρακτική αποκάλυψη για τον υπουργό Δικαιοσύνης και πρώην αεροπαγίτη Χαράλαμπο Αθανασίου προχωρά το HOT DOC που κυκλοφορεί, ύστερα από καταγγελία που έφτασε στην κατοχή του ερευνητικής ομάδας του περιοδικού, για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού.

Η ίδια καταγγελία έφτασε το 2008 στο υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά παραπέμφθηκε στα …συρτάρια… και έκλεισε δίχως έλεγχο.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου έχει ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο έργο, κατά τη θητεία του στο υπουργείο Δικαιοσύνης με πλήθος τροπολογιών που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον κύκλο των δικαστικών και πολιτικών, καθώς αυτές οι τροπολογίες φαίνεται να εξυπηρετούν σε πολλές εκ των περιπτώσεων τους εγκληματίες με τα «λευκά κολάρα»…

Ο κ. Αθανασίου είναι ο υπουργός, ο οποίος δεν διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία που περιέγραφε χρηματισμό του υπουργού Γιάννη Μιχελάκη, την κράτησε επί μήνες στο συρτάρι του και την επέστρεψε στον Άρειο Πάγο, δήθεν για νομικό έλεγχο, όταν την υπόθεση αποκάλυψε το HOT DOC.

Αυτή την φορά όμως η κριτική στο πρόσωπο του κ. Αθανασίου ξεπερνά την αμφιλεγόμενη πολιτικονομοθετική του δραστηριότητα. Δικαστικοί τον καταγγέλλουν για παρεμβατισμό τόσο όσο όταν ήταν δικαστικός, όσο και ως πολιτικός. 

Γόνος σχετικά φτωχής οικογένειας με καταγωγή από ένα χωριό της Λέσβου, ο δικαστικός και αργότερα αεροπαγίτης και σήμερα πια υπουργός δικαιοσύνης εμφανίζεται να κάνει ψευδή δήλωση πόθεν έσχες για ακίνητο που έχει και το οποίο το εμφανίζει κατά 282 τετραγωνικά μικρότερο και μάλιστα μία περίοδο πού ήταν δικαστής.

Δίκαζε δηλαδή τους άλλους για πολεοδομικές παραβάσεις, τη στιγμή που ο ίδιος είχε και αυθαίρετο κτίσμα στην πυλωτή του… Όπως αποκαλύπτει το HOT DOC που κυκλοφορεί, τα παιδιά του Χαράλαμπου Αθανασίου εμφανίζονται να αποκτούν ακίνητη περιουσία, μία χρονική περίοδο που δεν είχαν εισοδήματα καθώς ήταν φοιτητές.

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed