Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒAΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ HOT DOC

18 Ιουλίου 2014 | By

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού HOT DOC Κώστας Βαξεβάνης , μιλάει στις «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» για την πρωτοφανή περίπτωση του Υπουργού Δικαιοσύνης , που αποκάλυψε η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού.   

O Χαράλαμπος Αθανασίου δεν απάντησε επίσημα για καμία από τις αποκαλύψεις του Hot Doc περί ψευδούς «πόθεν έσχες», χαρακτήρισε όμως «αθλιότητες» όσα το περιοδικό αποκάλυψε, χωρίς ποτέ να διευκρινίσει ποιες είναι αυτές. Παράλληλα καμιά από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως Άρειος Πάγος και η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής δεν κινήθηκαν προκειμένου να διερευνήσουν όσα την περασμένη εβδομάδα δημοσιοποιήσαμε.

«  Απέναντι σε αυτή την προκλητική αδιαφορία, συνεχίσαμε την έρευνα, για να αποκαλύψουμε νέα συγκλονιστικά στοιχεία που ξεπερνούν την ψευδή δήλωση «πόθεν έσχες», όπως για παράδειγμα ότι ο υπουργός δεν πληρώνει χαράτσι, δημοτικούς φόρους και εισφορές για ακίνητο που νοικιάζει στο δήμο Πεντέλης, ενώ η οικογένειά του είναι κάτοχος και άλλων ακινήτων τα οποία φαίνονται ως περιουσιακό στοιχείο των παιδιών του. Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει ακόμη το νομικό έργο του Αθανασίου το οποίο έχει καταγγελθεί ακόμη και από στελέχη της ΝΔ ως τερατούργημα υπέρ συμφερόντων και ολοκληρώνεται απ’ ό,τι φαίνεται με την απονομή χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών, καταδικασμένους υπαλλήλους, παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι παίρνουν χάρη με πρόταση του υπουργού και υπηρετούν σε θέσεις για τις οποίες κρίθηκαν από τη Δικαιοσύνη, επικίνδυνοι.» – ανέφερε μεταξύ άλλων στο IONION FM ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού Κώστας Βαξεβάνης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : 

http://ionionfm.gr/player.php?clipid=51498&Narea=%C1%C8%C7%CD%C1&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed