ΜΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ HOT DOC : » ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ …» (HXHTIKO)

28 Σεπτεμβρίου 2014 | By

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ :  14-09-26_130028_PARASKEVOPOULOS (1)

Ανακριβή και ψευδή (!) χαρακτήρισε την Πορισματική Αναφορά του ΣΔΟΕ προς τις δικαστικές αρχές της Ηλείας για τα καυτά ζητήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων και την μυστηριώδη αγορά του δεματοποιητή και τις σχέσεις με την εγκληματική οργάνωση που εξάρθρωσαν πρόσφατα οι αρχές ,  ο πρώην δήμαρχος του Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος.

« Το Πόρισμα είναι ψευδές και ανακριβές διότι περιέχει πράγματα που δεν ισχύουν . Μεχρι την Δευτέρα θα σας έχω παραδώσει εγώ ο ίδιος όλα τα τιμολόγια αγοράς του δεματοποιητή απορριμμάτων. Η διαχείριση επί δημαρχίας μου ήταν καθ όλα νόμιμη και δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι. Το ΣΔΟΕ λέει ψέματα δεν ξέρω για ποιους λόγους….» ανέφερε στο IONION FM ο κ. Παρασκευόπουλος ενώ χαρακτήρισε και κακοήθη τον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο που ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα.

Για τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια ύψους άνω των 800.000 ευρώ που πληρώθηκαν αυθημερόν στον φερόμενο ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Θεόδωρο Καράμπελα με σκοπό να απομακρύνει τα απορρίμματα από τον Πύργο, ο κ. Παρασκευόπουλος είπε ότι όλα έγιναν νόμιμα και τα σκουπίδια μεταφέρθηκαν στο Κορωπί και στον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου . Μεταφορές όμως που το ΣΔΟΕ κρίνει στην Πορισματική του αναφορά ως εικονική …

Για τις σχέσεις με την εγκληματική οργάνωση και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που υπάρχουν στον φάκελο της δικογραφίας , ο κ. Παρασκευόπουλος ότι μόνο μια φορά τον κατέγραψε ο Θεόδωρος Καράμπελας στο γραφείο του με μαγνητόφωνο παράνομα και γι αυτό του υπέβαλλε μήνυση ! 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed