ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

26 Οκτωβρίου 2014 | By

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΡΟΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ !!!   

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Εκτεθειμένη πολιτικά και ηθικά απέναντι στους ψηφοφόρους και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η βουλευτής του κόμματος στην Ηλεία Εφη Σαλτάρη , μετά τις πρόσφατες δημόσιες αποκαλύψεις του νέου προέδρου – εκδότη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Λεωνίδα Βαρουξή , σε εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού ΟΡΤ που ανήκει στον ίδιον.

Ο εκδότης – επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι πριν αναλάβει το νέο του πόστο , επισκέφθηκε στην Αμαλιάδα στο πολιτικό της γραφείο την κ. Σαλτάρη με σκοπό να την ενημερώσει και πάρει την άποψή της για την θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου που προοριζόταν γι αυτόν.

Κι εκεί – όπως είπε – δεν υπήρξε κάποια αντίδραση  η προσπάθεια  αποτροπής από την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία όπως ανέφερε στην συνέχεια έχει μια πολύ καλή συνεργασία. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ :  https://www.youtube.com/watch?v=T3vR-nZvgoE (Στο 42.30 λεπτό αναφέρεται στην συνάντησή του με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Σαλτάρη)

Στο ίδιο βίντεο ο Ηλείος εκδότης υπεραμύνθηκε του ηθικού ζητήματος της τοποθέτησή του φέρνοντας ως παράδειγμα τον κ. Ψυχάρη όταν έγινε διοικητής του Αγίου Ορους !

Η βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία εκτίθεται πολιτικά και ηθικά από τα λεγόμενα του τοπικού εκδότη – επιχειρηματία , εταιρεία του οποίου (ανήκει στον ίδιο Ομιλο)  εμφανίζεται να προμηθεύει με απ ευθείας αναθέσεις ακόμη και το ίδιο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου στο οποίο τοποθετήθηκε προ ημερών ως πρόεδρος .

Η κ. Σαλτάρη θα πρέπει να διευκρινίσει άμεσα στους ψηφοφόρους της στην Ηλεία αλλά , αν πράγματι πριν την προκλητική τοποθέτηση ως προέδρου στο ΝΠΔΔ  του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου του εκδότη – επιχειρηματία , την επισκέφθηκε όντως στο γραφείο της και εξασφάλισε την συγκατάθεσή της.

Επίσης θα πρέπει να εξηγήσει τι εννοεί ο εκδότης – επιχειρηματίας,  όταν λέει ότι έχει μια πολύ καλή συνεργασία μαζί της.

Θυμίζουμε στην κ. Σαλτάρη ,  ότι στις 25 Ιουλίου 2013 το περιοδικό της ανεξάρτητης δημοσιογραφικής έρευνας του Κώστα Βαξεβάνη (Τεύχος 33) είχε αποκαλύψει με ντοκουμέντα μεταξύ άλλων ότι οι εφημερίδες ΠΡΩΤΗ και  ΠΑΤΡΙΣ ( η τελευταία ανήκει στον νέο πρόεδρο  του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου )  σχετίζονται  με μια σειρά από εταιρείες οι οποίες λαμβάνουν ζεστό κρατικό χρήμα από εκείνους που θεωρητικά έπρεπε να ελέγχουν και να ασκούν κριτική.

Το περιοδικό είχε αποκαλύψει ότι μια σειρά από εταιρείες που σχετίζονται άμεσα με τους ίδιους, τους συνεργάτες τους και τα συγγενικά τους πρόσωπα «αρμέγουν» επί σειρά ετών «ζεστό» χρήμα, ακόμα και με απευθείας αναθέσεις, από τους δήμους της Ηλείας, τους ΟΤΑ, τα νοσοκομεία και γενικώς από όλες σχεδόν τις δημόσιες υπηρεσίες.

 

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed