ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΙΣΤΟΡΙΕΣ X-Files ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ !

31 Οκτωβρίου 2014 | By

ΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΤΗ  ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΕΛΟΠΙΟ ΤΗΣ  ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ; 

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Νύχτα Μεγάλης Δευτέρας 2014 και στο Πελόπιο της ιστορικής Αρχαίας Ολυμπίας εκτυλίσσεται μια πρωτόγνωρη ιστορία X-Files που όμοιά της δεν έχει γνωρίσει ο τόπος.   

Το ΜΕ 68916 βαρύ μηχάνημα (JCB)  που ανήκει στην ΔΕΥΑ της Αρχαίας Ολυμπίας,  του δήμου βιτρίνα της χώρας μας , μεταβαίνει αγκομαχώντας στις 22.48 την νύχτα σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο Πελόπιο και εφοδιάζεται με πετρέλαιο κίνησης αξίας 150,99 ευρώ. Τίποτα το παράξενο τίποτα το μεμπτό… 

Όμως εφτά λεπτά αργότερα,  το βαρύ μηχάνημα επιστρέφει  για να εφοδιαστεί αυτή την φορά ξανά με πετρέλαιο κίνησης αξίας 265 ευρώ ! 

Μετά από τρία λεπτά , το παράξενο όχημα γυρίζει ξανά στο βενζινάδικο και ξαναβάζει καύσιμα στο ρεζερβουάρ του , αυτή την φορά αξίας 200 ευρώ ! 

Τα βασικά στοιχεία της X-Files ιστορίας που ερευνούν ακόμη και σήμερα παγκόσμιας φήμης ειδικοί ερευνητές  είναι τα εξής : 

Μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις 10 λεπτών το μυστηριώδες JCB της ΔΕΥΑ του δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας , εφοδιάζεται με βάση τα τιμολόγια που έχει στην διάθεσή του το www.apokalypseis.com και οι ειδικοί ερευνητές του Ανεξήγητου , τρείς φορές με πετρέλαιο κίνησης συνολικού κόστους 615,99 ευρώ ! 

Ερωτήματα :

Τι συνέβη εκείνη την μυστηριώδη νύχτα στα σκοτεινά σοκάκια της Αρχαίας Ολυμπίας ; 

Ποιο παράξενο πλάσμα  βρισκόταν στο τιμόνι του μεγάλου οχήματος και το οδηγούσε μέσα στην νύχτα και μάλιστα την Μεγάλη Δευτέρα ; 

Ποιος ήταν ο μυστηριώδης προορισμός του ; 

Από πού ερχόταν και που πήγαινε; 

Τι είδους εργασίες εκτέλεσε το περίεργο μηχάνημα και σε χρονικό διάστημα μόλις 10 λεπτών αναγκάστηκε να εφοδιαστεί τρείς φορές από το πρατήριο υγρών καυσίμων στο Πελόπιο ; 

Τι ήταν το μυστηριώδες όχημα που ρούφηξε σε μόλις 10 λεπτά 448 λίτρα πετρέλαιο ;

Φήμες λένε ότι  τις νύχτες στα στενά σοκάκια της Αρχαίας Ολυμπίας συμβαίνουν παράξενα και τρομακτικά πράγματα   .  

Κάποιοι μάλιστα μιλούν ψιθυριστά για  τα μυστηριώδη λαμπερά φώτα που διακρίνονται κατά καιρούς μέσα στο βαθύ σκοτάδι στον ορίζοντα πλησίον του ποταμού Αλφειού. 

Οι αρμόδιοι του δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας γνωρίζουν τι συμβαίνει ; Και αν ναι …

Θα τολμήσουν άραγε να πουν ολόκληρη την αλήθεια στους πολίτες και στους ειδικούς ερευνητές του ανεξήγητου ;  

 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ X-Files ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed