ΗΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΧΑΣΙΣ !

7 Νοεμβρίου 2014 | By

ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΤΟΥ ! 

«Βαριά» τσιγάρα γεμιστά με χασίς τριών αστέρων (ΑΑΑ) από την Ηλεία, κάπνιζε ένας 49χρονος παπάς από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Κρέστενας – Ανδρίτσαινας Ηλείας.  

Ο ιερέας που σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει διοικητικά στην μητρόπολη Τριφυλίας, συνελήφθη χθες στον Καρδαμά της Αμαλιάδας από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηλείας να έχει κρυμμένα μέσα στο εσώρουχό του ! και κάτω από το ράσο του  7,4 γραμμάρια χασίς !

Όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορίες των αστυνομικών για άτομο που πωλούσε χασίς στην περιοχή της Αμαλιάδας. Το συγκεκριμένο άτομο που τελικά συνελήφθη,  άφηνε σε ερημική τοποθεσία την συσκευασία με το χασίς , ανάλογα με την ποσότητα που ήθελαν οι πελάτες και στην συνέχεια οι αγοραστές πήγαιναν στο σημείο , έπαιρναν τα ναρκωτικά και άφηναν το χρηματικό αντίτιμο.

Όταν είδαν τον παπά οι αστυνομικοί να παίρνει από την κρυψώνα τα ναρκωτικά , δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Στον έλεγχο που ακολούθησα λίγα λεπτά αργότερα , ο ίδιος προσπάθησε να τους αποπροσανατολίσει ισχυριζόμενος ότι δεν έχει τίποτα επάνω του και ότι κακώς ελέγχουν ένα ιερωμένο ! Όμως στην συνέχεια μετά από σωματική έρευνα εντοπίστηκαν μέσα στο εσώρουχό του τα ναρκωτικά και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.    

Από την προανάκριση προέκυψε πως την συγκεκριμένη ποσότητα είχε προμηθευτεί λίγο πριν τη σύλληψή του, από έναν άλλο άντρα από χωριό της Αμαλιάδας, έναντι του ποσού των 25 ευρώ ! Σε  έρευνα που έγινε στο σπίτι του δεύτερου, βρέθηκαν ακόμα 5,7 γραμμάρια χασίς.

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed