Ένα δύο τρία πολλά Πολυτεχνεία!

17 Νοεμβρίου 2014 | By

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Δεν άνοιξε μύτη στην σημερινή πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου από μερικές χιλιάδες πολιτών . Κανείς δεν σκέφτηκε να τα κάνει όλα πουτάνα και να μην αφήσει τίποτα όρθιο σε αυτό το απέραντο μπουρδέλο …της διαφθοράς , της διαπλοκής και της λαμογιάς.

Ολοι διαδήλωσαν αυστηρά μέσα στο πλαίσιο που τους επέβαλε η μνημονιακή κυβέρνηση και το ΔΝΤ και αποκλειστικά στους χώρους που ήθελαν οι μπάτσοι.

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή . Την ώρα που χιλιάδες άλλοι αυτοκτονούν από το οικονομικό αδιέξοδο . Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι απολύονται χωρίς αποζημίωση από τις δουλειές τους . Την ώρα που η φτώχεια χτυπάει την πόρτα κάθε Ελληνα . Εμείς σήμερα διαδηλώσαμε κινούμενοι μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας που τήρησαν ευλαβικά κυρίως οι κουμανταδόροι των κομμάτων της Αριστεράς.

Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι …όπως θα έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά μου !

Μια ανούσια διαδήλωση με συνθήματα από τα παλιά από μερικές χιλιάδες κοιμισμένους πολίτες που νομίζουν ότι με έναν απλό περίπατο και με φρου φρου και αρώματα θα αλλάξει ο κόσμος .

Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι κυβερνώντες έβλεπαν την απόλυτα πειθαρχημένη όπως την ήθελαν πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία και χαμογελούσαν από ικανοποίηση για τη στρατιωτική της πειθαρχία χάρη στα μέτρα της τάξης …των 7.000 μπάτσων.

Νομίζουν ακόμη ορισμένοι , κυρίως μέσα στην Αριστερά ότι με τέτοιους είδους πορείες φαρσοκωμωδίας θα γίνει η αλλαγή και η επανάσταση σε τούτο τον γαμημένο από τους κατακτητές τόπο.

Είδατε ποτέ σε μια χώρα που βρίσκεται υπό κατοχή να φεύγει ο κατακτητής με ειρηνικές διαδηλώσεις του κώλου όπως την σημερινή ? 
Είδατε να ανατρέπεται κάπου η χούντα με πολίτες να πίνουν σοκολάτα να φοράνε σοσόνια και να διαδηλώνουν ειρηνικά στους δρόμους ?

Τελικά πόσο μαλάκες είμαστε σαν λαός και πόσο μακριά απέχουμε από την σκοτεινή πραγματικότητα που μας περιβάλλει ?

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed