ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

30 Νοεμβρίου 2014 | By

Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη ότι η εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε πρόσφατα στην Ηλεία , απειλούσε ευθέως για την ζωή των δημοσιογράφων   Κώστα Βαξεβάνη και  Μάκη Νοδάρου (μελών της ΕΣΗΕΑ) ενώ στοχοποιούσε μέσα από φωτογραφικό υλικό και τους δημοσιογράφους της ΕΣΗΠΗΝ Γιώργο Μαρινόπουλο της ΕΡΤ , Γιάννη Σπυρούνη του Ilialive της Πρωϊνής , αλλά και τους δημοσιογράφους Γιώτα Αργυροπούλου και Δημήτρη Κολόκα του IONION FM , άκρα του τάφου σιωπή επικρατεί τόσο από την πλευρά των διωκτικών Αρχών όσο και των δημοσιογραφικών Ενώσεων .

Την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος της Πρωινής και στο ILIALIVE.GR,  Γιάννης Σπυρούνης,  κατά την τηλεφωνική του παρέμβαση του στο IONION FM, αποκάλυψε το κλίμα τρομοκρατίας που είχαν δημιουργήσει άγνωστοι όταν άρχισε και αυτός να ερευνά την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=52807&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για ύποπτα οχήματα με Βουλγάρικες πινακίδες που τον ακολουθούσαν ,  παρακολουθήσεις από αγνώστους, μαχαίρια στη σέλα δικύκλου και άλλες περίεργες ιστορίες .

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Μαρινόπουλος, ανέφερε  ότι ο εργολάβος εμφανιζόταν να εκφοβίζει δημοσιογράφους και πριν την σύλληψη του αναφέροντας μάλιστα ότι ήταν αυτόπτης μάρτυς σε απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος.

Απευθυνόμενος προς τον εργολάβο ο Γιώργος Μαρινόπουλος ανέφερε ότι δεν πρέπει να τα βάζει με τους δημοσιογράφους, που δημοσιοποιούν τις πληροφορίες, αλλά με όσους τον άφησαν έκθετο.

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed