ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΒΑΞΕΒΑΝΗ – ΝΟΔΑΡΟ !

4 Δεκεμβρίου 2014 | By

Ο  Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου,  Γεώργιος  Διδασκάλου  έδωσε άδεια για μεταφορά απορριμάτων σε μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που είναι έξω με περιοριστικούς όρους !

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Την εγκληματική οργάνωση που όπως αποκαλύφθηκε προ ημερών απειλούσε άμεσα την ζωή των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Νοδάρου , αδειοδοτεί επίσημα η δικομματική κυβέρνησης μέσω του διορισμένου από αυτή του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου,  Γεωργίου Διδασκάλου .

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ : ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ 

Παρά τις διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και την προφυλάκιση δύο μελών της εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούταν ΄με την διαχείριση των απορριμμάτων στην Δυτική Ελλάδα , ο κ. Διδασκάλου και οι συνεργάτες του  παραβλέποντας προκλητικά την Δικαιοσύνη, και τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών που  στα πορίσματά τους κάνουν  λόγο για ανθρώπους που χρησιμοποιούν πλαστά και εικονικά τιμολόγια μέσω ανύπαρκτων εταιρειών, στις 28 Αυγούστου 2014 χορήγησαν άδεια για την δραστηριότητα, συλλογή και μεταφορά αποβλήτων στην εταιρεία «Βασίλειος Θεοδώρου Καράμπελας Μονοπρόσωπη ΕΠΕ» .

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλειος Καράμπελας με βάση τις δικαστικές διώξεις και την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ,αποτελεί μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε τον Ιανουάριο του 2014 , δηλαδή εφτά περίπου μήνες πριν ο διορισμένος από την κυβέρνηση περιφερειάρχης του χορηγήσει άδεια για το ίδιο αντικείμενο για το οποίο κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος! Το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών το «Κουτί της Πανδώρας» στοιχεία φωτιά που καταγράφηκαν νόμιμα μετά την παρακολούθηση των κινητών τηλεφώνων με τον «κοριό» της ΕΛ.ΑΣ , όλων των εμπλεκομένων και σχετιζομένων με την εγκληματική οργάνωση παραγόντων μετά από δικαστική εντολή καθώς και η ανάλυση διαφόρων ευρημάτων από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ,  οδηγούν  στο συμπέρασμα, ότι τα μέλη της είχαν επαφές  ακόμη και με το γραφείο του Πρωθυπουργού !

Με βάση τα γραπτά και ηχητικά στοιχεία που περιέχονται στην πάνω από 4.000 σελίδες δικογραφία,   οι εμπλεκόμενοι στην εγκληματική ομάδα επικαλούνται για την λύση διαφόρων προβλημάτων τους , τοπικούς παράγοντες της Ηλείας, πολιτικά πρόσωπα , τον ίδιο τον Πρωθυπουργό , τον δεσπότη , μεγάλης κυκλοφορίας Αθηναϊκή εφημερίδα καθώς και ανώτατο δικαστικό υπάλληλο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης

Μετά την σημερινή αποκάλυψη της αδειοδότηση μέλους της εγκληματικής οργάνωσης από τον κ. Διδασκάλου,  δημιουργούνται σοβαροί προβληματισμοί για την γενικότερη στάση της κυβέρνησης στο θέμα αλλά και τις πιθανές διασυνδέσεις στελεχών της με την σπείρα που θησαύριζε θάβοντας απορρίμματα στον ποταμό Αλφειό και στο δρυοδάσος της Φολόης .           

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed