Φαιδρός μέχρι το δίκαιο τέλος του: Ομολογεί ότι κάνει τα πάντα για να βγει Πρόεδρος κι απειλεί τους βουλευτές σε συνέντευξη-ντροπή για τη δημοσιογραφία

27 Δεκεμβρίου 2014 | By

samaras_0Κινδυνολόγος κι εκβιαστικός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ, στην οποία οι δημοσιογράφοι που τον «ανακρίνουν» τον παρακολουθούν να βγάζει διάγγελμα χωρίς να τον διακόπτουν παρά μόνο για να συμφωνούν μαζί του.

«Κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τώρα», δηλώνει απροκάλυπτα ο πρωθυπουργός. Οπως λέει ο ίδιος, πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος «για να ολοκληρωθεί τώρα η πρώτη φάση της συνταγματικής μεταρρύθμισης», ώστε «να μπει η Ελλάδα αμέσως σε μια νέα εποχή».

«Ο λαός δεν θέλει εκλογές γιατί δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, τονίζοντας πως όσοι βουλευτές ψηφίσουν «παρών» πάει να πει ότι «συντάσσονται με το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, δηλαδή με τον πολιτικό εκβιασμό. Δηλαδή, αποδέχονται συνειδητά το να μπει η χώρα σε μια καινούργια περιπέτεια και δεν θα έχουν καμία δικαιολογία να πουν ότι δεν ήξεραν».

«Το πρόβλημα είναι η πολιτική αβεβαιότητα, την οποία δεν την αντέχει η χώρα, γι’ αυτό και κάνω πάλι έκκληση στους βουλευτές όλων των κομμάτων». Αν εκλέξουμε Πρόεδρο, θα έχουμε σπρώξει τη χώρα έξω από την κρίση», σημειώνει ο κ. Σαμαράς και καταλήγει πως «το “παρών” θα έχει το ονοματεπώνυμό τους και κυρίως η Ιστορία».

ΠΗΓΗhttp://www.koutipandoras.gr/

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed