ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΣ !

5 Ιανουαρίου 2015 | By

podilato98-gourounia_mike_one_03ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Περίεργους δεσμούς με την Αστυνομία , διατηρούν κατά καιρούς διάφοροι Ηλείοι «δημοσιογράφοι» .

Όπως φαίνεται σκοπός των συγκεκριμένων προσώπων είναι μεταξύ άλλων και το σπεκουλάρισμα της έρευνας η της κριτικής απέναντι στην Αστυνομία , όταν αυτή δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στους πολίτες.

Ενας από αυτούς τους «δημοσιογράφους» , βολεμένος του συστήματος επί σειρά ετών μέσω γραφείων Τύπου σε ΝΠΔΔ και  σε πολιτικά γραφεία παραγόντων της δεξιάς, με ένα κωμικό κείμενό του , προέβη ξαφνικά και από το πουθενά σε ένα πρωτοφανές γλοιώδες γλύψιμο της τοπικής Αστυνομίας στην Ηλεία,  που δήθεν βάλλεται τελευταία «άδικα από ορισμένους».

Ο συγκεκριμένος τύπος όμως , κατά την προσφιλή του τακτική , έγραψε την μισή αλήθεια για την κριτική στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας από ανθρώπους και οικογένειες που αγωνιούν για την ασφάλειά τους καθώς αποδεδειγμένα απειλούνται  από άτομα χαρακτηρισμένα ως εγκληματίες .

Αφού απέκρυψε προκλητικά και με πρωτοφανές θράσος την ανακοίνωση της δημοσιογραφικής του ένωσης για το συγκεκριμένο θέμα , δεν μπήκε ποτέ στον κόπο ως «ευαίσθητος δημοσιογράφος» να γράψει έστω ένα σχόλιο για μια υπόθεση που έφτασε μέχρι και τη Βουλή με ερωτήσεις της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά η δημοσιογραφία που κάποιοι ονειρεύονται  και την διδάσκουν τρομάρα τους …κατά καιρούς στα πολυσυζητημένα ΚΕΚ  , είναι το βόλεμα , η αγιοποίηση των τοπικών παραγόντων , τα αβανταδόρικα σχόλια , το γλύψιμο στην εξουσία και η απόκρυψη των σημαντικών ειδήσεων ;

Για πόσο άραγε θα συνεχιστεί αυτή η αθλιότητα σε βάρος της ενημέρωσης των πολιτών ;

 

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed