ΝΕΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ» ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

12 Ιανουαρίου 2015 | By

CAM02042ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Πόρισμα «φωτιά» για το επιχειρούμενο οικολογικό έγκλημα από την πρώην δημοτική αρχή του Πύργου Ηλείας , στην θέση «Λίμνες» δίπλα από τον ποταμό Αλφειό , απέστειλε προ ημερών μεταξύ άλλων στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στην εισαγγελία του Πύργου, το Σώμα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος Νοτίου Ελλάδος.

123Μετά από αυτή την εξέλιξη που δικαιώνει οριστικά των αγώνα των κατοίκων στις «Λίμνες» του Αλφειού εγείρονται σοβαρότατα ερωτήματα για τον ρόλο του πρώην δημάρχου Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλου και των συνεργατών του .

Αλλά και για την παράνομη και προκλητική στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας,  η οποία με τη χρήση βίας μονάδων ΜΑΤ και με απαγωγές πολιτών ( υπόθεση Χρήστου Βλάχου) τάχθηκε απροκάλυπτα με το μέρος των πρώην τοπικών παραγόντων που παρανομούσαν,  τρομοκρατώντας τους πολίτες .

Στο υπ αριθμ. ΑΠ : 3126/12.12.2014 Πόρισμα «φωτιά» που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το www.apokalypseis.com σημειώνονται πέντε σοβαρότατες παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας από τον πρώην δήμαρχο του Πύργου και τους συνεργάτες του.

  • Ανεξέλεγκτη εναπόθεση επικίνδυνων αποβλήτων από τον δήμο με κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

  • Μη συμμόρφωση του δήμου Πύργου με τις διατάξεις της ΚΥΑ απ 70470/5366/20.12.2013.

  • Παράνομες αποθέσεις χρησιμοποιημένων ελαστικών και αποβλήτων από εσκαφές και κατεδαφίσεις.

  • Έλλειψη άδειας συλλογής και μεταφοράς μη επικίνδυνων αποβλήτων.

  • Απουσία εναλλακτικής διαχείρισης δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας.

Στο πόρισμα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος επισημαίνεται η προκλητική στάση της πρώην δημοτικής Αρχής του Πύργου Ηλείας στα ερωτήματα των ειδικών επιστημόνων , στα οποία ουδέποτε απάντησε. –

ΠΡΑΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΝΟ 1 (1)   ΠΡΑΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΝΟ 2 (1)ΠΡΑΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΝΟ 4 (1)ΠΡΑΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΝΟ 5 (1)ΠΡΑΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΝΟ 6 (2)

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed