ΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΜΙΑΣ ΕΙΔΗΣΗΣ

15 Απριλίου 2011 | By

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΘΛΙΟ ΝΟΜΟ
Ο θρήνος των δεκάδων οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το καλοκαίρι του 2007 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ για κάποιους , στον νομό των «εργολάβων».

Οι ευθύνες των τοπικών και υπηρεσιακών παραγόντων όπως αυτές περιγράφονται στα κατηγορητήρια και στην Δικαστική έρευνα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ για κάποιους , στον νομό της αρπαχτής…
Το κλάμα του άμοιρου πατέρα που έχασε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του,  την σύζυγό του και την μητέρα του μέσα στις φλόγες αλλά και η επιθυμία του να δει τους υπαίτιους της τραγωδίας να τιμωρούνται , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ για κάποιους , στον νομό της αθλιότητας .
Η δίκη των υπαιτίων της τραγωδίας , με βάση το κατηγορητήριο, που θα γίνει στις 2 Ιουνίου 2011 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ  για κάποιους , στον νομό του επαγγελματικού κουκουλώματος των καραμπινάτων παρανομιών.
Αυτή είναι η Ηλεία μας. Και αυτοί είναι οι κουμανταδόροι της κατάστασης . Γνωστοί στην πιάτσα από παλιά…
Μια βόλτα στην σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου και μια προσεκτική ματιά στα καταστατικά και στις συνθέσεις κάποιων των εταιρειών , είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος την γενικότερη εικόνα της διαπλοκής , της αθλιότητας και της οργανωμένης αρπαχτής που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια από τους κύκλους που επιβάλλουν την λογοκρισία και την σιωπή .

*** Για να μη παρεξηγηθούμε , δεν υπονοούμε κάτι για τα άτομα που δικάζονται ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=14/04/2011&id=267153 αλλά για εκείνους που χαρακτήρισαν την είδηση ως μη υπαρκτή …     
ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    …..ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed