ΜΑΚΗΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ: ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

26 Ιανουαρίου 2015 | By

10924775_596405773793535_1280968335709139719_nΣτην σύζυγό του Ανίτα που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και στον καλό του φίλο Κώστα Σμυρνή (πράκτορα» που έχασε πριν από μερικά χρόνια , αφιέρωσε την πρόσφατη εκλογή του ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία,  το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μάκης Μπαλαούρας.

« Θα ήθελα να είναι και οι δυο τους εδώ να πανηγυρίσουν μαζί μας την μεγάλη νίκη της Αριστεράς. Να δουν να υλοποιούνται όλα εκείνα που είχαμε κάποτε συζητήσει μαζί και ονειρευτεί» – ανέφερε συγκινημένος στο IONION FM και στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου, ο Μάκης Μπαλαούρας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ :

« Η ευθύνη για μένα είναι πολύ μεγάλη καθώς έχω να επεξεργαστώ και να προωθήσω για την λύση τους,  σοβαρότατα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την τοπική οικονομία της Ηλείας, τα έργα υποδομής και τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου» – τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποσχέθηκε ότι η επόμενη ημέρα με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ημέρα γεμάτη ελπίδα χαμόγελο και αγάπη για εκείνους που βίωσαν άδικα την οικονομική εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό τα τελευταία χρόνια. –

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed