ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟ !

28 Σεπτεμβρίου 2012 | By

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ … 

Ο «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ» ΗΛΕΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ !

Απίστευτη δήλωση του Κώστα Τζαβάρα κατά την είσοδό του στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


Πραγματικά μία απίστευτη δήλωση έκανε από την Πάτρα ο 

αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας. Ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το πώς βλέπει τα νέα μέτρα που προωθεί η τρόικα και η κυβέρνηση, σχολίασε, μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Αυτά δεν είναι μέτρα πολιτισμού, είναι μέτρα εκπολιτισμού».

Σε δηλώσεις του για τα μέτρα κατά την είσοδο στο Νέο Μουσείο τόνισε μεταξύ άλλων:
 

«Είναι μέτρα αυτά τα οποία στον καθένα δημιουργούν την αίσθηση πως οι στιγμές που ζούμε είναι μοναδικές γιατί όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε στον κοινό αγώνα για να βγει ο τόπος μας επιτέλους από την κρίση. Κατεβλήθη προσπάθεια να μην είναι οριζόντια, με την έννοια ότι ήταν οριζόντια τα μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων» και κατέληξε:
 
Όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε αγώνα δεδομένου ότι έχουμε συναίσθηση όλοι ότι είναι τα μέτρα σκληρά αλλά δυστυχώς όπως κάθε φάρμακο που πρέπει να πάρουμε για να είναι αποτελεσματικό, πρέπει να δράσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά ο σκοπός μας είναι να μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ανάκαμψη της οικονομίας και είναι βέβαιο ότι αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία».

Category: Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Sotiris Sotiropoulos λέει:

    Μάκη μου, εγώ στα έλεγα, αλλά δεν με άκουγες… Επέμενες στις ραδιοσυχνότητες για το πολιτισμένο Υπουργό μας επί του Πολιτισμού!.
    Τώρα που θα σου δώσει και σένα τη σωστή δόση της τροϊκανής φαρμακευτικής ουσίας, ίσως συνέλθεις φίλε. Ευτυχώς που δεν μίλησε για το σωστό «γύψο», βλέπεις εκείνες οι παλιοσυνήθειες είναι ξεπερασμένες πλέον. Είμαστε Ευρωπαίοι (γαρ) και ζούμε στιγμές μοναδικές!!…
    Σωτ Σωτηρόπουλος ΔΙΒΡΗ

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed