ΠΥΡΓΟΣ : Υποπτα παιχνίδια με τα σκουπίδια της διαπλοκής.

22 Μαρτίου 2015 | By

d8741f5fd47db905bd411bfed67d907a

«Ενόχους» για την δραματική κατάσταση που βιώνει η πόλη του Πύργου από το αδιέξοδο της διαχείρισης των απορριμμάτων επιχειρούν να «κατασκευάσουν» ορισμένοι βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τα πολιτικά πρόσωπα της Ηλείας. 

Κρέμασαν λοιπόν στην είσοδο της πόλης του Πύργου πανό διαμαρτυρία  για την απαράδεκτη εικόνα της πόλης με το εξής περιεχόμενο :

«Ο Πύργος κερνάει σκουπίδια για το Πάσχα. Ντροπή στους βουλευτές της Ηλείας, στους αιρετούς Νομάρχες, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και στους Δημάρχους του Πύργου. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ»

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο οι οργισμένοι πολίτες του Πύργου να ζητούν ευθύνες από τους τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , Εφη Σαλτάρη , Μάκη Μπαλαούρα και Δημήτρη Μπαξεβανάκη , ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν εμπλέκονται σε καμιά απόφαση περί διαχείρισης των απορριμμάτων τους τελευταίους μήνες.

Αντίθετα και οι τρείς βουλευτές προωθούν λύσεις οριστικές που συμβαδίζουν με την προστασία του περιβάλλοντος , και χωρίς την μεσολάβηση εργολαβικών συμφερόντων …  

Αν θέλουν οι κάτοικοι του Πύργου να αναζητήσουν ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στην πόλη τους , ας ρίξουν μια ματιά στα όσα αποκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα πριν από μερικούς μήνες , στα όσα αποκαλύπτει ακόμη και σήμερα και στα όσα πρόκειται σύντομα να φέρει στο φως της δημοσιότητας .

Μια μικρή ομάδα αιρετών παραγοντίσκων , επίορκων υπηρεσιακών παραγόντων και εργολάβων- αρπακτικών ,  φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την σημερινή εικόνα που εμφανίζει ο δήμος του Πύργου.

Και όχι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ . Που έτσι κι αλλιώς σε ανύποπτο χρόνο κατά το παρελθόν , είτε σαν βουλευτές ( Εφη Σαλτάρη) είτε σαν κομματικά στελέχη , συγκρούστηκαν με όλα αυτά τα συμφέροντα που αδιαφορούσαν προκλητικά για μια μόνιμη λύση στην διαχείριση των απορριμμάτων στην Ηλεία και προωθούσαν με σκανδαλώδεις απ ευθείας αναθέσεις εκατομμύρια ευρώ σε παράνομους εργολάβους…  

Γιατί άραγε κανείς δεν αναφέρεται τόσο καιρό στα πραγματικά αίτια ;    

 

 

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed