ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΗΛΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ BLOG

24 Μαρτίου 2011 | By


…ΑΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. 
Απειλές κατά Ηλείου ιδιοκτήτη BLOG (όχι σε εμάς) εκτόξευσε γνωστό «κουτσαβάκι» της  Ηλείας,  με το αιτιολογικό ότι το συγκεκριμένο BLOG δεν ακολουθεί την συνηθισμένη τακτική των ΜΜΕ  του ασκεί κριτική…ως δημόσιο πρόσωπο που είναι και αποκαλύπτει τα όσα κάνει.
Συνηθισμένος από παρόμοιες τακτικές ο συγκεκριμένος τύπος , νομίζει ότι σε μια Δημοκρατική χώρα μπορεί να επιβάλλει την λογοκρισία και τον φασισμό με ξεπερασμένες και καταδικαστέες μεθόδους…
Μια τρίχα.. να πειράξει κάποιος  από τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου BLOG και αμέσως ο «κύριος» -«κουτσαβάκι»  θα λογοδοτήσει στις αρμόδιες Αρχές.
Τέλος οι παρανομίες , ο φασισμός , οι απειλές και η ανοχή από τους αρχιερείς της λαμογιάς και της παρανομίας…
Ηλείος  πολίτης.

Category: Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    ΔΕ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΕΦΕΡΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΛΠ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΖΩΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ, ΑΝ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟ ΖΩΟ ΘΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…..

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed