ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΟΔΑΡΟΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ !

27 Απριλίου 2015 | By

111Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πύργου παραπέμπονται να δικαστούν την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 , με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης διά του Τύπου , ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος και το στέλεχος  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ Ηλείας Χρήστος Γιάνναρος,  μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο έκπτωτος λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς τέως δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος.

Ο κ. Γιάνναρος κατηγορείται ότι είναι ο συντάκτης της ανακοίνωσης που κυκλοφόρησε δημόσια στις 6.4.2010 στην Ηλεία η ΝΕ του ΚΚΕ κατηγορώντας τον τότε δήμαρχο της Ζαχάρως για μια σειρά έκνομων ενεργειών που συνέβαιναν στην περιοχή του σε βάρος του περιβάλλοντος και των πολιτών .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ :http://mnodaros.blogspot.gr/2010/04/blog-post_06.html

Ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος κατηγορείται ότι αναδημοσίευσε σε ιστολόγιο την ανακοίνωση του ΚΚΕ και ότι φιλοξένησε στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του Ionion FM τον κ. Γιάνναρο,  συζητώντας μαζί του την συγκεκριμένη ανακοίνωση με ύφος αυστηρής κριτικής απέναντι στην τότε δημοτική αρχή.

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed