ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

29 Απριλίου 2015 | By

hqdefaultΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα θρησκευτικού φανατισμού και μίσους κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε προ ημερών ο μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός , μέσα από επιστολή του που έκανε πρωτοσέλιδο θέμα η τοπική εφημερίδα του Πύργου «Πατρίς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/epistoli-katapeltis-apo-ton-sevasmiotato-mitropoliti-ileias-germano

Ο μητροπολίτης με αφορμή την βία που παρατηρείται μεταξύ των μαθητών στα σχολεία, παρεμβαίνει σε διάφορα ζητήματα και με ειρωνικό τρόπο καταφέρεται μεταξύ άλλων κατά της κυβέρνησης και ειδικότερα κατά των υπουργών Παιδείας και Δικαιοσύνης.

Ο Γερμανός , κατηγορεί τον υπουργό Παιδείας  ότι χαλάρωσε τα μέτρα πειθαρχίας στα σχολεία και αναπολεί τα χρόνια που οι μαθητές φορούσαν ποδιές και πηλίκιο !!!

Από την πρωτοφανή για ιερωμένο κριτική δεν ξεφεύγει ούτε ο υπουργός Δικαιοσύνης τον οποίο ο Γερμανός ειρωνεύεται για την απόφασή του να καταργήσει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας ενώ στρέφεται και κατά της κυβέρνησης για την ενδεχόμενη αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού !

Παραδόξως μέχρι σήμερα η επιστολή μίσους και θρησκευτικού φανατισμού του μητροπολίτη Ηλείας κατά της κυβέρνησης και των υπουργών της παραμένει αναπάντητη από τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία και τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Θυμίζω ότι ο λαλίστατος μητροπολίτης Ηλείας , δεν απάντησε ποτέ στα επικριτικά σχόλια σε βάρος του κατά το παρελθόν και στα ρεπορτάζ , για τις δεκάδες απολύσεις εργαζομένων στα διάφορα ιδρύματα της μητρόπολης που υπηρετεί και το λουκέτο που έβαλε σε αυτά με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης .

Μάλιστα σε καιρό που οι συμπολίτες του έψαχναν να βρουν μέσα σε κάδους απορριμμάτων κάτι φαγώσιμο, ο ίδιος προωθούσε (και το κατάφερε με την βοήθεια του νεοδημοκράτη φίλου του βουλευτή Κώστα Τζαβάρα)  να χρηματοδοτηθεί με συνοπτικές διαδικασίες  από το ΕΣΠΑ ( Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας Ανταγωνιστικότητας ) η επισκευή εκκλησίας στον Πύργο Ηλείας με το ποσό των 3.900.000 ευρώ ! Την ώρα που οι βιβλιοθήκες της χώρας παρέμειναν κλειστές για ποσό 780.000 ευρώ …

Για όλα αυτά όμως ο Γερμανός δεν είπε ούτε λέξη . Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ του φταίει και οι υπουργοί της.

Είμαι σίγουρος ότι, αν ζούσε σήμερα ο Χριστός πάνω στην γη , αυτή την απαράδεκτη για ιερωμένο συμπεριφορά του θα την χαρακτήριζε τουλάχιστον ως υποκριτική …    

 

 

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Κομπίνες, Πολιτική, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed