ΗΛΕΙΑ: ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (ηχητικο)

1 Ιουνίου 2015 | By

ÓÇÌÉÔÇÓ ÅÃÊÁÉÍÅÉÁ ÍÅÏÕ ÊÔÇÑÉÏÕ ÅËÅÃÊÔÉÊÏÕ ÓÕÍÅÄÑÉÏÕΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Το www.apokalypseis.com αποκαλύπτει σήμερα με στοιχεία,  ότι συνεργάτης του εκδότη- επιχειρηματία – προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Πύργου Λεωνίδα Βαρουξή , και μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ που διοικεί το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου , προέβη πρόσφατα στο σοβαρότατο ποινικό αδίκημα της ψευδορκίας !

Κι αυτό για να επιδικαστεί σε βάρος των δημοσιογράφων του IONION FM (Γιώτα Αργυροπούλου – Μάκη Νοδάρου) και του ιδιοκτήτη του σταθμού ( Δημήτρη Κολόκα) η αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του ο Λεωνίδας Βαρουξής επειδή τόλμησαν να του ασκήσουν κριτική . Στην συζήτηση της αγωγής παρέστη ως μάρτυρας υπεράσπισης των δημοσιογράφων ο εκδότη του HOT DOC – δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.  Η προκλητική ψευδορκία της Ε.Λουκοπούλου

Η προκλητική ψευδορκία της Ε.Λουκοπούλου

Πρόκειται για την Ευαγγελία Λουκοπούλου , υπεύθυνη στον Τομέα Οικονομικών και Διαχείρισης του Ταμείου στο Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου , η οποία τοποθετήθηκε εκεί μετά από πρόταση της παράταξης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και σημερινού επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Πύργου , Τάκης Αντωνακόπουλου!  

Η  Ευαγγελία  Λουκοπούλου που δηλώνει ως ιδιότητα  οικιακά παρά το βαρύ της βιογραφικό που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΝΠΔΔ όπου σήμερα υπηρετεί ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ: http://katakoloport.gr/staff/#euaggelia_loukopoulou)  στις 26 Μαίου 2015 , μια ημέρα πριν συζητηθεί η αγωγή , κατέθεσε ενόρκως και ψευδώς ! σε συμβολαιογράφο του Πύργου μεταξύ άλλων ότι :

Η ψευδορκία 

« Περαιτέρω, την 2.01.2015 και σε απάντηση των όσων αναληθώς παρουσιάστηκαν στην ανωτέρω εκπομπή, κοινοποιήσαμε σχετική επιστολή προς το IONION FM (Υπόψη Δημητρίου Κολόκα, Μάκη Νοδάρου και Αργυροπούλου Γιώτας). Ειδικότερα, στην επιστολή αυτή υπήρχε λεπτομερής αναφορά του τρόπου κατάρτισης-σύνταξης του προϋπολογισμού του Δ.Λ.Τ.Π. του οικονομικού έτους 2015, ενώ παράλληλα δίδονταν διευκρινήσεις επί του θέματος. Παρόλα αυτά, μέχρι και σήμερα ούτε ο κος Νοδάρος, ούτε ο ραδιοφωνικός σταθμός IONION FM έχουν προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση ή αναφορά επί του θέματος προς αποκατάσταση της αλήθειας.»

Όμως όπως αποκαλύπτει σήμερα το www.apokalypseis.com, το IONION FM στις 20.1.2015 είχε διαβάσει ολόκληρη την επιστολή , που ισχυρίζεται ενόρκως και ψευδώς η κ. Λουκοπούλου ότι δεν αναφέραμε.

Και η απόδειξη … 

Ως απόδειξη της προκλητικής ψευδορκίας της κ. Λουκοπούλου προς το πρόσωπό μας, δίνουμε σήμερα στην δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο της εκπομπής , στο οποίο ακούγεται να διαβάζεται από τον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο, ολόκληρη η επιστολή του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Πύργου σχετικά με τον προυπολογισμό αυτού και καλούμε την εισαγγελέα του Πύργου , τον δήμαρχο Πύργου και τις αρμόδιες υπηρεσίες που ελέγχουν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου να παρέμβουν άμεσα …

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ :  

 Η προκλητική ψευδορκία μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, εκτός των άλλων δημιουργεί σοβαρό ηθικό ζήτημα και για τον Τάκη Αντωνακόπουλο και την παράταξή του που πρότεινε την Ε. Λουκοπούλου στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Πύργου.

Η προκλητική ψευδορκία της Ε.Λουκοπούλου είναι επίσης ενδεικτικό στοιχείο της λυσσαλέας και οργανωμένης προσπάθειας που γίνεται από διάφορα κέντρα της Ηλείας , προκειμένου να λογοκριθούν και να φιμωθούν επαγγελματίες δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που τολμούν να λένε την αλήθεια και να κριτικάρουν – όπως οφείλουν – τα πεπραγμένα των δημοσίων προσώπων και της εκάστοτε εξουσίας.-

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Tony λέει:

    Και αφού είναι υπάλληλος του ΔΛΤΠ γιατί δηλώνει «οικιακά»? Στο «σπίτι» της δουλεύει?
    Επίσης, διερωτώμαι, από όλους τους κατοίκους του Πύργου και περιχώρων, αυτή βρήκε για μάρτυρα?
    Διερωτώμαι επίσης, στο ΔΛΤΠ ακούνε IONION FM και όχι ΟΡΤ FM? Επιτρέπεται?

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed