ΗΛΕΙΑ: «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ» ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΟΥΞΗ ! (ΕΓΓΡΑΦΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

21 Ιουνίου 2015 | By

ΗΛΕΙΑΚΗ 2

Του Μάκη Νοδάρου

Για τον λαλίστατο τελευταία εκδότη – επιχειρηματία της «Πατρίς» Πύργου Ηλείας και πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λεωνίδα Βαρουξή,  οι με απευθείας αναθέσεις στις εταιρείες του ομίλου του , έργων από τους ΟΤΑ , τα ΝΠΔΔ του νομού κλπ , αποτελούν νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα .

Το ίδιο ισχύει και όταν οι εταιρείες του ομίλου του , εμφανίζονται μέσα από επίσημα έγγραφα ως οι μοναδικές που λαμβάνουν μέρος σε περίεργους διαγωνισμούς ή δίνουν προσφορές για έργα , όπου στο τέλος ο όμιλος του κ. Βαρουξή παίρνει την δουλειά…

Για τον εκδότη της «Πατρίς» δεν υπάρχει νομικό η ηθικό ζήτημα  , ούτε όταν ως πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου  προσλαμβάνει με παράνομες διαδικασίες , εργαζόμενή του , για να στελεχώσει το γραφείο Τύπου του ΝΠΔΔ που διοικεί,  με μισθό 14.000 ευρώ ετησίως την ώρα που κανένας νόμος δεν προβλέπει την λειτουργία τέτοιας θέσης .

Μονο οι εταιρειες του Ομιλου Βαρουξη συμμετεχουν στον περιεργο διαγωνισμο...
Μονο οι εταιρειες του Ομιλου Βαρουξη συμμετεχουν στον περιεργο διαγωνισμο…

Ο εκδότης Λεωνίδας Βαρουξής θεωρεί ως καταδότες τους δημοσιογράφους που κάνουν αντί να τον «λιβανίζουν» κάνουν έρευνα καταγγέλλουν στις αρχές σοβαρές παρανομίες όπως εκείνη που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στον κλειστό ΧΑΔΑ του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης , με το αυτοσχέδιο απορριμματοφόρο χωρίς χαρτιά , να επιχειρεί να ρίξει σκουπίδια του Λιμενικού Ταμείου στο οποίο είναι πρόεδρος .

Για τον εκδότη της ΠΑΤΡΙΣ , επιχειρηματία και ιδιοκτήτη ΚΕΚ στην Ηλεία , χαρακτηρίζονται  ως συκοφαντίες οι σοβαρές καταγγελίες ακόμη και με εξώδικα , συμμετεχόντων σε προγράμματα των δικών του ΚΕΚ, που αναφέρουν σοβαρότατες παρατυπίες.

Εχει την λανθασμένη αίσθηση  ο Λεωνίδας Βαρουξής , ότι ο νομός Ηλείας αποτελεί ακόμη και σήμερα «το τσιφλίκι του».

Διαγωνισμος ...μονο για τις εταιρείες του Ομιλου Βαρουξη ...
Διαγωνισμος …μονο για τις εταιρείες του Ομιλου Βαρουξη …

Και εκμεταλλευόμενος την σιωπηρή ανοχή του σάπιου τοπικού πολιτικού κατεστημένου,  εκτιμά ότι μπορεί να συνεχίσει ,  ο ίδιος και οι θυγατρικές του ομίλου του , να κάνουν πάρτι με το δημόσιο χρήμα σε καιρό οικονομικής κρίσης λαμβάνοντας δουλειές με τον προκλητικό τρόπο των απευθείας αναθέσεων.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όμως τα πράγματα τελευταία άλλαξαν δραματικά καθώς η πρόθεση της κυβέρνησης σε κεντρικό επίπεδο είναι ο έλεγχος  όλων εκείνων που πήραν κρατικό χρήμα ενώ συγχρόνως ήταν και εκδότες η ιδιοκτήτες ΜΜΕ.

Η «ασυλία» που νόμιζε ότι είχε και ότι έχει  σε διάφορα επίπεδα τελείωσε. Τα «αριστερά» φιλαράκια του που «λιβανίζει» κάθε τόσο στα ΜΜΕ του,   δεν μπορούν και δεν έχουν την δύναμη να φρενάρουν την έρευνα των Αρχών.

Σύντομα λοιπόν θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την διαδρομή του δημοσίου χρήματος τα τελευταία χρόνια και για τον ρόλο των ΚΕΚ που έχει.

Κι έτσι θα μάθουν οι πολίτες για το ποιος είναι ο συκοφάντης, ποιος ο καταδότης και ποιος έβαλε στο χέρι με κουτοπονηριές το δημόσιο χρήμα που σήμερα λείπει από τα ταμεία του κράτους.-

ΥΓ: Για τα έργα και τις ημέρες του επιχειρηματικού του ομίλου έχουν και άλλοι ασχοληθεί εκτός από εμάς τους εμπαθείς – κακούς – καταδότες .

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε …

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed