ΖΑΧΑΡΩ : ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΙΡΕΤΟΙ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ( ΕΓΓΡΑΦΑ – ΗΧΗΤΙΚΟ)

8 Ιουλίου 2015 | By

???????????????????????????????ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Με τις κατηγορίες της απιστίας στην υπηρεσία ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας, , ηθική αυτουργία στην άνω πράξη , άμεση συνέργεια σε απιστία και ηθική αυτουργία σε αυτή από κοινού, παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου Ηλείας , ο αντιδήμαρχος οικονομικών του «αμαρτωλού» δήμου Ζαχάρως Γεώργιος Μπάμης , ο έκπτωτος δήμαρχος Πανταζής Χρονόπουλος , ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Χρονόπουλος και ένας ιδιώτης εισαγωγέας οχημάτων.

Το κατηγορητήριο που μιλά για αχυράνθρωπο ...

Το κατηγορητήριο που μιλά για αχυράνθρωπο …

Η υπόθεση έχει να κάνει με την αγορά ενός μεταχειρισμένου απορριμματοφόρου από την Γερμανία αξίας το 2010 που φέρεται να  εισήχθη στη χώρα μας έναντι 1.800 ευρώ και αγοράστηκε από τον δήμο Ζαχάρως μέσω του προγράμματος «Θησέας» από ιδιώτη , με το ποσό των 40.590 ευρώ !

Η αξία του οχήματος όπως αυτή προκύπτει από την επίσημη εκτίμηση  της διεύθυνσης Προσδιορισμού Αξιών Εμπορευμάτων που έγινε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας εκτιμάται μόλις σε 8.415 ευρώ .

Αχυράνθρωπος…

Το χρηματικό ένταλμα

Το χρηματικό ένταλμα

Στο κατηγορητήριο , οι δικαστικές Αρχές που χειρίστηκαν την υπόθεση χαρακτηρίζουν τον ιδιώτη προμηθευτή …ως αχυράνθρωπο που συνήψε με τον  δήμο Ζαχάρως κατόπιν προτροπών και παραινέσεων των κατηγορουμένων συμφωνητικό με σκοπό να ωφεληθούν όλοι από την διαφορά μεταξύ της  πραγματικής εμπορικής αξίας του απορριμματοφόρου και της αναγραφόμενης στο συμφωνητικό προμήθειας … « ελαττώνοντας εν γνώσει τους την δημοτική περιουσία».

Εντύπωση προκαλεί η ένορκη κατάθεση στις δικαστικές Αρχές του ιδιώτη προμηθευτή ο οποίος αποκαλύπτει και καταγγέλλει ότι συμμετείχε στον διαγωνισμό,  χωρίς να έχει κάποιο μηχάνημα για να προμηθεύσει τον δήμο Ζαχάρως. Ο ιδιώτης αποκαλύπτει ότι την δήθεν προσφορά του την έφεραν να την υπογράψει έτοιμη από τον δήμο Ζαχάρως και καταγγέλλει ότι δεν είχε καμιά σχέση με την αγοραπωλησία του οχήματος .

Η κατάθεση φωτιά του προμηθευτή καίει τους αιρετούς της Ζαχάρως

Η κατάθεση φωτιά του προμηθευτή καίει τους αιρετούς της Ζαχάρως

« Δεν είχα καμιά ανάμειξη ούτε με τον Γερμανό έμπορο και ουδέν έπραξα για την αγορά του απορριμματοφόρου και του εκτελωνισμού του . Ολα τα ανέλαβαν από την δήμο Ζαχάρως. Το έκαναν για να εξυπηρετήσω τον Πανταζή Χρονόπουλο και τονν δήμο Ζαχάρως . Εγώ στο τέλος έλαβα από τα 40.590 ευρώ μόνο τα 7.000 ευρώ για να πληρώσω την εφορία και το ΦΠΑ…» -α αναφέρει στην απολογία του ο ιδιώτης προμηθευτής.

Οι αιρετοί εκπρόσωποι που παραπέμπονται σε δίκη στις απολογίες τους αναφέρουν ότι έπραξαν τα νόμιμα και δεν ζημίωσαν τον δήμο Ζαχάρως. Την υπόθεση είχαν καταγγείλει στην Δικαιοσύνη τα μέλη της αντιπολίτευσης στον δήμο Ζαχάρως , όταν κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την συγκεκριμένη αγοραπωλησία.

Ακούστε πως περιέγραψε την κομπίνα ο πρώην δημοτικός σύμβουλος  Ζαχάρως Χαράλαμπος Σαντάρμης :  

          

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed