Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΕΚΔΟΤΗΣ, ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ …

12 Αυγούστου 2015 | By

ΩΡΑΙΟΣΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Ο αγωνιστής της Αριστεράς Μάκης Μπαλαούρας ποζάρει σήμερα στον φακό της «Πατρίς Πύργου Ηλείας» του φίλου του εκδότη – επιχειρηματία  Λεωνίδα Βαρουξή .Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ της «Πατρίς» όλως τυχαίως βρέθηκε στα Μακρίσια και φωτογράφισε τον κ. Μπαλούρα!

Περιχαρής ο Ηλείος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζεται χαμογελώντας , φροντίζοντας τις καλές δημόσιες σχέσεις του με τον τοπικό εκδότη λίγο πριν πάει στη Βουλή και ψηφίσει το μνημόνιο Ν3…  Αγνοώντας με προκλητικό τρόπο ότι οι εταιρείες του κ. Βαρουξή , όπως κατ επανάληψη έχει αποκαλύψει το περιοδικό HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη , παίρνουν ζεστό κρατικό χρήμα και επί ΣΥΡΙΖΑ , με απευθείας αναθέσεις από τους ΟΤΑ κλπ κλπ την ώρα που άλλες επιχειρήσεις στον νομό βάζουν λουκέτο.

Ο Ηλείος βουλευτής της Αριστεράς ποζάρει χωρίς αναστολές στον φακό της «Πατρίς» του εκδότη Λεωνίδα Βαρουξή. Και αδιαφορεί προκλητικά για την προσπάθεια του εκδότη και άλλων κύκλων  της Ηλείας να φιμώσουν με αγωγές και μηνύσεις επαγγελματίες δημοσιογράφους και ΜΜΕ που τολμούν να λένε την αλήθεια για της σχέσεις του Τύπου με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και την διαπλοκή .

Ο αριστερός βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας , φωτογραφίζεται για την «Πατρίς» του φίλου του Λεωνίδα Βαρουξή και  ξεχνάει ότι πριν από μερικούς μήνες , στα δικαστήρια του Πύργου αγωνιστές κάτοικοι των Μακρισίων, με τους οποίους φωτογραφήθηκε χθες,  σύρονταν σε δίκη που τελικά αναβλήθηκε επειδή αντέδρασαν και αποκάλυψαν το σκάνδαλο της παράνομης χωματερής στις «Λίμνες» του ποταμού Αλφειού .

Ηταν η ημέρα  που ο αγωνιστής Μάκης Μπαλαούρας έπινε τον καφέ του στην πλατεία δικαστηρίων του Πύργου με την εκλεκτή του «αριστερή» παρέα , και δίπλα οι κάτοικοι των Μακρισίων πολλοί από τους οποίους τον ψήφισαν έδιναν την δική τους μάχη μόνοι,  στην δικαστική αίθουσα και αναρωτιόντουσαν γιατί πλέον ο αριστερός βουλευτής δεν τους πλησίασε , όχι για να τους στηρίξει στο δικαστήριο αλλά να τους χαιρετήσει έστω τυπικά…

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed