Έξαλλος ο Μητρόπουλος στο Mega: » Εγώ σας στηρίζω γιατί μου το κάνετε αυτό …» (βιντεο)

30 Αυγούστου 2015 | By

1778340Σε θέατρο του παραλόγου εξελίχθηκε το κεντρικό δελτίο του Mega όταν ο Αλέξης Μητρόπουλος με τηλεφωνική παρέμβαση κατήγγειλε τη Σοφία Φασουλάκη για «άθλιο» ρεπορτάζ εναντίον του σχετικά με τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής.

Όταν η παρουσιάστρια Σοφία Σαράφογλου τον προσκάλεσε στην  πρωινή εκπομπή για να καταθέσει τα έγγραφα που επικαλείται, εκείνος είπε «με ευτελίσατε, μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

Εντύπωση προκαλεί πως ο «αντιμνημονιακός» αντιπρόεδρος της Βουλής έκανε επίκληση στη στήριξη που ο ίδιος έχει παράσχει στο «μεγάλο κανάλι» και τούμπαλιν, κανάλι το οποίο όπως είπε «παρασύρθηκε»…

«Πρέπει το πανελλήνιο να μάθει. Η κυρία συνεργάτιδά σας δεν διάβασε τη γνωμοδότηση, η οποία λέει ότι το αδίκημα έχει παραγραφεί από το 2010 και ειλικρινά, δεν ξέρω τι απονενοημένη κίνηση θα κάνω», είπε οργισμένος ο κ. Μητρόπουλος.

«Με ευτελίσατε, σάς παρακαλώ πολύ να ζητήσετε συγγνώμη στο κοινό σας. Σφάλατε κι εσείς και ο κ. Εισαγγελέας. Υποπέσατε σε τερατώδες λάθος, παρασύρατε το μεγάλο κανάλι, με ευτελίσατε», είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στο ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη.

Ο ίδιος δε σε ανοιχτή πρόσκληση του καναλιού για αυριανή παρουσία του σε πρωϊνή εκπομπή,  προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, απάντησε ότι «μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

Πάντως η ασυνήθιστη για πολιτικό της πλειοψηφίας συμπεριφορά μάλλον σχετίζεται με το διαφαινόμενο αποκλεισμό του Αλέξη Μητρόπουλου από την εκλογική λίστα του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό διότι ανάμεσα στις κραυγές, ο κ. Μητρόπουλος είπε: «Ακούει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όλο το πανελλήνιο». 

Όσο για τη… συμπάθεια που εξέφρασε ο αυτοπαρουσιαζόμενος ως «αντιμνημονιακός» Αλέξης Μητρόπουλος προς το Mega, η ατάκα είναι χαρακτηριστική: «Δεν έπρεπε το μεγάλο κανάλι που τόσο έχω στηρίξει και τόσο με έχει στηρίξει, να το κάνει αυτό!».

ΠΗΓΗ: http://www.koutipandoras.gr/

Δείτε το βίντεο:

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed