ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ,ΛΟΓΩ ΠΤΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

8 Σεπτεμβρίου 2015 | By

imagesΠρωταγωνιστής  στο θέατρο του παραλόγου της γραφειοκρατίας στην ΔΕΗ,  έγινε άθελά του ο Σταύρος Γούργουρας από την Ανδραβίδα Ηλείας , στην προσπάθειά του να ηλεκτροδοτήσει νόμιμα το διαμέρισμα των δύο παιδιών του που σπουδάζουν στην Αθήνα.

Όπως κατήγγειλε ο πολίτης στο www.apokalypseis.com , από την περασμένη Πέμπτη το ηλεκτρονικό σύστημα της ΔΕΗ είχε βγει εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι υπάλληλοι του υποκαταστήματος της ΔΕΗ Λεχαινών , να δώσουν ηλεκτρονικά την εντολή για την σύνδεση στο διαμέρισμα όπου διαμένουν τα παιδιά του στην Αθήνα.

Ο κ. Γούργουρας διαμαρτυρήθηκε έντονα και στον περιφερειακό διευθυντή της ΔΕΗ αλλά δεν βρήκε άκρη καθώς και αυτός όπως και οι συνάδελφοί του δεν μπόρεσαν να τον εξυπηρετήσουν εξηγώντας του ότι η σχετική διαδικασία μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά.

«Επί πέντε ημέρες είχε πέσει το ηλεκτρονικό σύστημα στα κεντρικά της ΔΕΗ με αποτέλεσμα τα δύο μου κορίτσια να παραμείνουν χωρίς ρεύμα . Η ταλαιπωρία που πέρασαν τα παιδιά μου κι εγώ μαζί ήταν μεγάλη.  Δυστυχώς αυτό που μου συνέβη δείχνει το μπάχαλο  που επικρατεί στην χώρα μας» – ανέφερε μεταξύ ο κ.Γούργουρας.-

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ : ( To ηχητικό ανοίγει με  internet explorer ) 

http://ionionfm.gr/player.php?clipid=55834&Narea=%C1%CD%C4%D1%C1%C2%C9%C4%C1&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed