Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ – Π. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ !(ΦΩΤΟ)

14 Σεπτεμβρίου 2015 | By

kammen5Δημόσια εμφάνιση με τον έκπτωτο και πολλάκις καταδικασθέντα τέως δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο , έκανε στην Ηλεία ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής του επίσκεψης στον νομό .

« Ο κ.Καμμένος έτυχε θερμής υποδοχής στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του δήμου με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών.  Εκεί τον υποδέχτηκε και τον καλωσόρισε ένας άνθρωπος με τον οποίο ο Πάνος Καμμένος συνδέετε με στενή πολυετή φιλία. Πρόκειται για τον τέως δήμαρχο Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο ο οποίος στον χαιρετισμό του, έπλεξε το εγκώμιο του Πάνου Καμμένου και κάλεσε τον κόσμο της περιοχής να στηρίξει έναν γνήσιο πατριώτη. «Είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που είναι ευπρόσδεκτος στη Ζαχάρω. Είναι αυτοδημιούργητος, τα έχει βάλει με τη διαπλοκή και γι’ αυτό τον χτυπάνε» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Χρονόπουλος.» – αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Πατρίς» Πύργου  ενώ η ιστοσελίδα www.ilialive.gr δημοσιεύει αποκαλυπτική φωτογραφία του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ με τον έκπτωτο δήμαρχος Ζαχάρως και τον τοπικό μητροπολίτη Γερμανό!

http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/politiki/p-kammenos-ileia-i-pio-adikimeni-olon

« Η περιοδεία του κ. Καμμένου στην Ηλεία και οι επαφές του προγραμματίστηκαν από το γραφείο του στην Αθήνα . Εμείς δεν είχαμε καμιά συμμετοχή» – ανέφεραν τοπικά στελέχη των ΑΝ.ΕΛ που ρωτήθηκαν σχετικά για το θέμα.

Η δημόσια εμφάνιση του κ. Καμμένου στην Ηλεία με τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως , προκάλεσε οργή και αλγεινή εντύπωση στους πολίτες και πολλοί ήσαν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι είδους σχέσεις μπορεί να έχει ο κ. Καμμένος με τον καταδικασθέντα και έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως.-   

 

Tags: ,

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed