ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ! (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ)

22 Σεπτεμβρίου 2015 | By

ΝΤΡΟΠΗΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Τον δήμαρχο της Ζαχάρως Ηλείας , παριστάνει παράνομα με την προκλητική ανοχή των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής  Ενότητας Ηλείας , ο έκπτωτος λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς και των ποινικών καταδικών του,  πρώην αστυνομικός Πανταζής Χρονόπουλος.

Κάνει τον δήμαρχο ενώ είναι έκπτωτος!

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Ζαχάρως και γιατρός στο επάγγελμα  Κώστας Αλεξανδρόπουλου κατήγγειλε www.apokalypseis.com ότι ο έκπτωτος δήμαρχος , εξακολουθεί σήμερα να ασκεί παράνομα διοίκηση στην Ζαχάρω από το γραφείο του δημάρχου !

«Προ ημερών πήγα στο δημαρχείο αναζητώντας τον κανονικό δήμαρχο αλλά βρήκα στο γραφείο του δημάρχου πλαισιωμένο από τους δύο αντιδημάρχους , τον έκπτωτο δήμαρχο Πανταζή Χρονόπουλο. Λίγο αργότερα μου κατήγγειλαν ότι τοπικός παράγοντας σε χωριό της Ζαχάρως παρότρυνε εργολάβο να πάρει άδεια από τον έκπτωτο δήμαρχο για να ολοκληρώσει κάποιο έργο» – ανέφερε ο κ. Αλεξανδρόπουλος και πρόσθεσε :

« Δυστυχώς κάποιοι στην Ηλεία δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο κ. Χρονόπουλος είναι έκπτωτος και όχι ο σημερινός δήμαρχος της Ζαχάρως . Αυτό που κάνει δημόσια πλέον,  είναι αντιποίηση αρχής και απορώ πώς οι αρμόδιες αρχές και οι δικαστικές Αρχές δεν έχουν παρέμβει για την αποκατάσταση της νομιμότητας» – τόνισε ο κ. Αλεξανδρόπουλος .

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: 

Τον καλεί ως δήμαρχο και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας !    

Ομως παραδόξως , ως κανονικό δήμαρχο της Ζαχάρως θεωρεί τον έκπτωτο Πανταζή Χρονόπουλο και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γεώργιος Γεωργιόπουλος !

Με βάση το έγγραφο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας  το www.apokalypseis.com ,  το όνομα του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως περιλαμβάνεται στα ονόματα των δημάρχων της Ηλείας που καλούνται να συμμετέχουν σε σύσκεψη στις 24/9/2015 με θέμα τις στρατηγικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 24-9-15 ΑΝΤΧΗΣ (2)

« Ο κ. Γεωργιόπουλος είναι υπόλογος γι αυτό που γίνεται καθώς γνωρίζει και εκ του επαγγέλματος του δικηγόρου που κάνει,  ότι η πρόσκληση σε σύσκεψη ενός έκπτωτου δημάρχου είναι παράνομη και προκλητική» – ανέφερε ο κ. Αλεξανδρόπουλος.

ΝΤΡΟΠΗ 2Το www.apokalypseis.com αναζήτησε τον κ. Γεωργιόπουλο για τις δέουσες εξηγήσεις αλλά οι συνεργάτες του μας ενημέρωσαν ότι βρίσκεται σε σύσκεψη …

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed