ΓΚΟΛΦ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ : ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΝΟΙΕΣ «ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΏΝ»

30 Δεκεμβρίου 2015 | By

kalostimenosxedioΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

«Συνηθισμένη αρπαχτή» των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων με τις τις ευλογίες της κυβέρνησης , χαρακτήρισε την παραχώρηση από το «αμαρτωλό» ΤΑΙΠΕΔ έκτασης 950 στρεμμάτων γης στις Θίνες Βαρθολομιού προκειμένου να γίνουν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και γήπεδα γκολφ ! – η Πολιτικός Επιστήμονας και συγγραφέας Νέλλυ Ψαρρού και προέτρεψε  τους κατοίκους της Ηλείας να δουν το ειδικό ντοκυμανταίρ που έχει γυρίσει για τον σκοπό αυτό. 

« Είναι μια συνηθισμένη πρακτική για να βάζουν στο χέρι τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα , περιοχές φιλέτα προκειμένου να επενδύσουν και στην συνέχεια να ξεπουλήσουν την γη που τους παραχωρείται. Μια τέτοια επένδυση δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να συμβάλει θετικά στην εθνική η τοπική οικονομία καθώς όλα αυτά λειτουργούν υπό την μορφή ενός κλειστού κλαμπ» – ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Ψαρρού και επεσήμανε τις αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις που έχουν αυτού του είδους οι επενδύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.  

Εντύπωση προκαλεί η σιωπή στο θέμα των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας , Μάκη Μπαλαούρα , Εφης Σαλτάρη και Δημήτρη Μπαξεβανάκη οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει επίσημα θέση ως κυβερνητικοί βουλευτές ενώ προεκλογικά είχαν ταχθεί κατηγορηματικά κατά αυτης της μορφές επένδυσης  σε πανελλαδικό επίπεδο .

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed