ΗΛΕΙΑ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

17 Ιανουαρίου 2016 | By

imagesΝεκροί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν  τις τελευταίες 48 ώρες δύο Ηλείοι άνδρες,  καταδικασμένοι για την δολοφονία δύο αστυνομικών στην Ηλεία σε ξεχωριστά περιστατικά .

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια θανάτου των δύο ανδρών .

Το μεσημέρι  του Σαββάτου νεκρός βρέθηκε από την ηλικιωμένη μητέρα του στο σπίτι του στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Αραχώβης, στον Πύργο ο 55χρονος Μιχάλης Μπρής. Ο 55χονος στον συγκεκριμένο χώρο είχε σκοτώσει με κυνηγετικό όπλο , τον Ιανουάριο του 1997,  τον  36χρονο αρχιφύλακα των ΕΚΑΜ Βασίλη Λάππα στην διάρκεια επιχείρησης σύλληψής του για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Όπως έγινε γνωστό είχε αποφυλακιστεί πριν από 7 περίπου μήνες .

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε ο Τσιγγάνος βαρυποινίτης, Βασίλης Λέντερης, που την Κυριακή 11 ΜαΪου του 2014 δολοφόνησε με μαχαίρι τον 35χρονο Ηλείο αστυνομικό Βασίλη Μαρτζάκλη στην Ανδραβίδα Ηλείας .Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα .

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο ανδρών το  www.apokalypseis.com απευθύνθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών οι αρμόδιοι της οποίας ανέφεραν ότι για τον θάνατο του Μ.Μπρή θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή την Δευτέρα ενώ για τον θάνατο του Β.Λέντερη δήλωσαν αναρμόδιοι καθώς αυτός συνέβη στις φυλακές του Κορυδαλλού. – 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed