Συνελήφθη ο Νίκος Γεωργιάδης, το δεξί χέρι του Μητσοτάκη, για παιδεραστία

20 Ιανουαρίου 2016 | By

hd-93_cover_0Σε μια αποκάλυψη, που αφορά το δεξί χέρι και τον υπεύθυνο επικοινωνιακής εκστρατείας του νέου προέδρου της NΔ Kυριάκου Mητσοτάκη, προχώρησε το περιοδικό HOT DOC στο τεύχος 93 που θα κυκλοφορήσει αύριο, Πέμπτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών.

Κατά την έρευνα της αστυνομίας, ο Γεωργιάδης παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου και στις 30 Νοεμβρίου 2011 συνελήφθη από αστυνομικούς.

Ο Γεωργιάδης αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας.

Η εισαγγελία της Μολδαβίας ωστόσο δεν απαίτησε την δίωξή του όταν έπαψε να έχει ασυλία αλλά έκλεισε τον φάκελό του.

Όταν στη συνέχεια τα θύματα έκαναν αίτημα για την δίωξή του, ο Γεωργιάδης διά του συνηγόρου του στη Μολδαβία ζήτησε και πέτυχε να μην ανοίξει η έρευνα επειδή είχε ήδη κλείσει ο φάκελος.

Το θέμα Γεωργιάδη (αν και ο ίδιος δεν κατονομάζεται) περιγράφεται ως σκανδαλώδης περίπτωση κάλυψης παιδοφιλίας, από τη μολδαβική κυβέρνηση, στην ετήσια έκθεση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μολδαβία.

Το HOT DOC ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ να αποπέμψει τον Νίκο Γεωργιάδη από το κόμμα και από το γραφείο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοσιογράφοι του HOT DOC κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί του αναζητώντας τον στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed