ΗΛΕΙΑ: 45χρονος άνεργος απειλούσε να αυτοπυρποληθεί έξω από το δημαρχείο Λεχαινών

8 Μαρτίου 2016 | By

1aΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Πήρε ένα μπουκάλι γεμάτο βενζίνη, πήγε έξω από το δημαρχείο του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά Ηλείας και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί !

Ο λόγος για τον 45χρονο άνεργο Π.Γ. ο οποίος με  μεγάλη δυσκολία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια να επιβιώσει ο ίδιος αλλά και να φροντίσει την άρρωστη μητέρα του καθώς όλοι οι δρόμοι για εργασία παραμένουν γι αυτόν κλειστοί.     

Ο Παναγιώτης αντέδρασε με αυτό τον τρόπο γιατί όπως είπε στο www.apokalypseis.com δεν προσελήφθη σε πρόγραμμα για ανέργους στον δήμο  μετά από αίτησή του .

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αστυνομικοί μετέβησαν αμέσως στο σημείο του περιστατικού με στόχο να αποτρέψουν τα χειρότερα.  

« Δεν αντέχω άλλο την κοροϊδία. Εχω κάνει δεκάδες αιτήσεις και για μένα δεν υπάρχει ούτε ένα μεροκάματο. Θα την κάνω … Θα βάλω φωτιά και θα καώ . Δεν μου απομένει τίποτα άλλο… Κανείς δεν ενδιαφέρεται για μένα » – είπε ο 45χρονος στο www.apokalypseis.com που βρέθηκε κοντά του από την  πρώτη στιγμή , προσπαθώντας  να τον ηρεμήσει και να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.      

« Τα μόρια που είχε συγκεντρώσει δεν επαρκούσαν για να προσληφθεί. Για τις δύο θέσεις που προκηρύχθηκαν κατέθεσαν αιτήσεις 19 άτομα και ο 44χρονος βρισκόταν στις 14η θέση. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Καταλαβαίνουμε την δύσκολη θέση των συνανθρώπων μας αλλά είμαστε κι εμείς σε αδιέξοδο» – ανάφερε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ.

Τελικά χάρη στην προσεκτική παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ο 45χρονος άνδρας πείστηκε να εγκαταλείψει την σκέψη του να αυτοπυρποληθεί και οδηγήθηκε στο ΑΤ Λεχαινών.-   

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed