ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΛΕΕΙ ΣΤΟ www.apokalypseis.com Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

16 Μαρτίου 2016 | By

assets_LARGE_t_420_54642456ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ειδομένη με τους χιλιάδες πρόσφυγες να βιώνουν την απόλυτη εξαθλίωση μέσα στις λάσπες ,  η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ξανθούλα Σουμπλή και μιλώντας στο www.apokalypseis.com έκανε έκκληση στην κυβέρνηση να μεθοδεύσει με ειρηνικό τρόπο την απομάκρυνσή τους και την εγκατάστασή τους σε οργανωμένους καταυλισμούς .

« Η τοπική κοινωνία των 120 κατοίκων του χωριού μας που είναι αγρότες και φτωχοί άνθρωποι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν αντιμετωπίζουν την κατάσταση με ψυχραιμία και ανθρωπιά. Ολοι τους σχεδόν άνοιξαν τα σπίτια τους και βοήθησαν και βοηθούν αυτούς τους ανθρώπους. Όμως η κατάσταση στον καταυλισμό που βρίσκεται πλέον στις παρυφές του χωριού μας είναι απελπιστική.» – ανέφερε μεταξύ άλλων στο www.apokalypseis.com η κ. Σουμπλή και πρόσθεσε :

« Ζητάμε την ειρηνική αποχώρηση αυτών των ανθρώπων και την εγκατάστασή τους σε οργανωμένους καταυλισμούς με ανθρώπινες συνθήκες για τις οικογένειές τους. Κι αυτό γιατί όσο και να μείνουν εδώ τα σύνορα δεν θα ανοίξουν και η κατάσταση θα γίνεται ολοένα και χειρότερη.».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ κ. ΣΟΥΜΠΛΗ :

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed