Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !

21 Μαρτίου 2016 | By
Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος οικονομικών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου (δεξιά ) , με τον πρόεδρο - εκδότη - επιχειρηματία της 'ΠΑΤΡΙΣ" Λεωνίδα Βαρουξή επιχειρηματία

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος οικονομικών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου (δεξιά ) , με τον πρόεδρο – εκδότη – επιχειρηματία της ‘ΠΑΤΡΙΣ» Λεωνίδα Βαρουξή επιχειρηματία .

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Μείζον ηθικό ζήτημα με πολλές προεκτάσεις δημιουργεί στον δήμο Πύργου Ηλείας , η αποκάλυψη του www.apoaklypseis.com ότι ένα δημόσιο πρόσωπο και συγκεκριμένα αντιπρόεδρος σε ΝΠΔΔ και υπεύθυνος οικονομικών σε αυτό, ελέγχεται από το Υπουργείο Οικονομικών καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν έχει  υποβάλλει φορολογική δήλωση τα τελευταία χρόνια !

(πληροφορίες αναφέρουν την μη υποβολή φορολογικής δήλωση πάνω από πενταετία )

Πρόκειται για τον εκτελωνιστή στο επάγγελμα και   αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Ηλείας Διονύσιο Αντωνόπουλο,  ο οποίος με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου τοποθετήθηκε από τις 9/10/2014 αντιπρόεδρος στο συγκεκριμένο ΝΠΔΔ και υπεύθυνος του τομέα οικονομικών του ταμείου.

λτ1Πηγές του Υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν στο www.apokalypseis.com ότι μετά από έλεγχο ρουτίνας διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είχε υποβάλλει φορολογική δήλωση τα τελευταία χρόνια .

Οι αρμόδιες υπηρεσίες κίνησαν αμέσως όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε βάρος του . Μεταξύ αυτών μπλόκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ενώ αναμένεται να διαταχθεί και η διενέργεια τακτικού ελέγχου καθώς και η επιβολή υψηλού χρηματικού προστίμου.

Η άποψη του κ. Αντωνόπουλου

Το www.apokalypseis.com απευθύνθηκε στον κ. Αντωνόπουλο ο οποίος αφού επιβεβαίωσε την μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων εκ μέρους του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτό έγινε γιατί ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια είναι χωρίς εισοδήματα καθώς το επάγγελμα του εκτελωνιστή περνάει οικονομική κρίση .

Στην ερώτηση , πώς είναι δυνατόν να κατέχει την θέση του αντιπροέδρου και υπευθύνου οικονομικών στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου Ηλείας και να μην  υποβάλει ο ίδιος φορολογική δήλωση , ανέφερε ότι …απλά κατέχει την συγκεκριμένη θέση και ότι  όλα τα χρηματικά εντάλματα τα υπογράφει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ (εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» – επιχειρηματίας) Λεωνίδας Βαρουξής !

Παράγοντες του δήμου Πύργου στους οποίους τέθηκε το θέμα , ανέφεραν  ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό κυρίως από ηθικής πλευράς και εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για τις θέσεις και τον πραγματικό ρόλο των μελών του ΝΠΔΔ Λιμενικού Ταμείου Πύργου.-  

 

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed