(ΛΕΠΕΝ)ίστικες συκοφαντίες από δημοτικό σύμβουλο του Πύργου Ηλείας

29 Μαρτίου 2016 | By

ΝΤΡΟΠΗΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Με ένα πρωτοφανές προκλητικό και άκρως συκοφαντικό κείμενο που ανέβασε ως σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο  δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Ηλείας Χάρης Μιχαλακόπουλος , επιτίθεται στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο επειδή σε ραδιοφωνική του εκπομπή υποστήριξε τους πρόσφυγες που πρόκειται να εγκατασταθούν σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Μυρσίνη Ηλείας και καταδίκασε τις σε βάρος τους αντιδράσεις από μερίδα φασιστών και ρατσιστών της περιοχής .

Στην ίδια ανάρτηση ο δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Ηλείας , επιτίθεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του συντονιστή του ΚΕΕΡΦΑ (http://www.antiracismfascism.org/)  Πέτρου Κωνσταντίνου , που φιλοξένησε ο Μ. Νοδάρος στην εκπομπή του . Αφήνει αιχμές ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπου ανήκει ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας  Π.Κωνσταντίνου έχει σχέσεις με την CIA και με ΜΚΟ και τον κατηγορεί ψευδώς δημόσια , ότι είναι ένας εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση των θανάτων στην Marfin πριν από μερικά χρόνια στην διάρκεια διαδήλωσης , επισημαίνοντας μάλιστα ότι η δίκη του δεν έχει γίνει ακόμη!

Πέτρος Κωνσταντίνου : «Γκαιμπελίτικες τακτικές, προσφεύγω στη δικαιοσύνη»  

« Όλα αυτά είναι ψέματα. Με γκαιμπελίστικες μεθόδους επιχειρούν κάποιοι ακροδεξιοί κύκλοι να συκοφαντήσουν το κίνημά μας. Αυτές είναι γνωστές χρυσαυγίτικες αντιλήψεις και συκοφαντίες . Θα υποβάλλω μηνυτήρια αναφορά κατά του συγκεκριμένου προσώπου.» – ανέφερε στο www.apokalypseis.com ο Πέτρος Κωνσταντίνου .

Ιδρυτικό μέλος του κόμματος Λ.Ε.Π.ΕΝ ! 

Ο Χάρης Μιχαλακόπουλος , όπως αναναφέρει σε δημοσίευμα η Real News, 18/10/2015 – Κείμενο: Γιώργος Παγάνης- είναι μέλος στη » ΛΑ’Ι’ΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ με επικεφαλής τον Χρήστο Ρήγα που ιδρύθηκε πριν από μερικούς μήνες.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει στη Realnews η ομάδα των προβεβλημένων στελεχών, «μιλούν» με την επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν που απέρριψε το αίτημα της Χρυσής Αυγής για συνεργασία. «Η Λεπέν τούς απέρριψε, αλλά μιλάει με εμένα», δηλώνει στην «R» o Χρήστος Ρήγας, που υπήρξε ένα από τα προβεβλημένα στελέχη της Χρυσής Αυγής, υποψήφιος περιφερειάρχης στη δυτική Ελλάδα και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο ανεξάρτητος, πλέον, περιφερειακός σύμβουλος αποκαλύπτει ότι έχει επικοινωνία με τη Μ. Λεπέν, γιατί, όπως χαρακτηριστικά λέει, η εμπειρία της «μπορεί να μας βοηθήσει, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και σίγουρα μας ενδιαφέρει να συμπορευτούμε με τα πατριωτικά κινήματα της Ευρώπης». Αλλά δεν είναι μόνο η Μ. Λεπέν: «Μιλάμε και με τον Νάιτζελ Φάρατζ και την ιταλική Λέγκα του Βορρά. Κάνουμε κινήσεις που αποδεικνύουν ότι ερχόμαστε για να παίξουμε σημαντικό πολιτικό ρόλο και όχι για να γίνουμε όχημα του καθενός που επιθυμεί να εκπληρώσει προσωπικές επιθυμίες».

« Ενεργό οργανωτικό ρόλο παίζει ο δημοτικός σύμβουλος Πύργου Ηλείας, Χάρης Βασιλείου-Μιχαλακόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει ότι το «νέο κόμμα» θα πετύχει γιατί ξεκινά από τη βάση και όχι από την «κορυφή». «Αν αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία πολιτική κίνηση με κοινό παρονομαστή την πίστη στην πατρίδα μας και τις αξίες του λαού μας, το κάναμε όχι για να διεκδικήσουμε κάποιες θέσεις στο ούτως ή άλλως υποβαθμισμένο Κοινοβούλιο, αλλά για να αποτελέσουμε μία ζωντανή φωνή και μία έτοιμη δράση αντίστασης για όσα ήρθαν και όσα έρχονται εναντίον μας», επισημαίνει στην εφημερίδα ο δημοτικός σύμβουλος του Πύργου.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ : http://www.ilialive.gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/item/%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BA-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BF-%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82.html

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed