ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ…

21 Μαΐου 2016 | By

10967021_10155158906445302_942587553_n11

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Πριν από αρκετά χρόνια στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» λίγο καιρό μετά την πρόσληψή μου ως συντάκτη και την ένταξή μου στο μισθολόγιο της εφημερίδας από τον αείμνηστο Σεραφείμ Φυντανίδη άρχισαν …οι Πυργιώτικες «πουτάνες» της διαπλοκής και της υψηλής τοπικής κοινωνίας , τις ρουφιανιές με σκοπό την αποδόμησή μου και την απόλυσή μου.

Στην αρχή πήγε στην εφημερίδα μια επιστολή που έλεγε ότι ήμουν αλήτης και ότι γύριζα με γυναίκες τα βράδια στα μπαρ, ότι έπινα πολλά ποτά και ότι δεν θα έπρεπε εξ αιτίας αυτής της συμπεριφοράς μου να είμαι στην εφημερίδα. Επεσε πολύ γέλιο τότε θυμάμαι κυρίως από τους συναδέλφους μου που άρχισαν να με πειράζουν πάντα καλοπροαίρετα και να σχολιάζουν το περιεχόμενο της επιστολής για τον «μαφία Πυργιώτη» συνάδελφό τους.

Μετά τοπικός αυτοδιοικητικός παράγοντας πήγε και βρήκε τον ίδιο τον Φυντανίδη στο γραφείο του και του έλεγε ότι γράφω ανακρίβειες για το αυθαίρετο που είχε στην παραλία και ότι η φωτογραφία που είχα στείλει με αυτό στην εφημερίδα ήταν μοντάζ ! Φυσικά , «γάτος» ο Φυντανίδης κατάλαβε ποιος έλεγε αλήθεια και ποιος ψέματα…και τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές.

Αργότερα άλλος αυτοδιοικητικός παράγοντας – «μπουμπούκι» της Ηλείας πήγε στο γραφείο του διευθυντή και του έκανε παράπονα για διάφορα θέματα αλλά και πάλι ο Φυντανίδης δεν «μάσησε» .
Θυμάμαι μάλιστα ότι έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση το τηλέφωνό του για να ακούει το λαμόγιο τα όσα του έλεγα …

Τα γράφω σήμερα αυτά μετά από τόσα χρόνια γιατί δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται και στις ημέρες μας.
Με πρωταγωνιστές αυτή την φορά άλλους τοπικούς καλοθελητές – γνωστά φασιστοειδή της Ηλείας που επιχειρούν να με αποδομήσουν διαδίδοντας δεξιά και αριστερά συκοφαντίες και ψέματα.

Για κακή τους τύχη όμως …τα αποδεικτικά στοιχεία των συκοφαντιών τους και η συχνή και αγαστή σχέση τους με τους φασίστες, δεν επιδέχονται διάψευσης κι έτσι μοιραία έπεσαν μέσα στον λάκκο που επιχείρησαν οι ίδιοι να σκάψουν για μένα…

Αυτά τα λίγα προς το παρόν και αν χρειαστεί θα επανέλθω με διευθύνσεις και ονόματα …

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Ζαχάρω, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed